in

Familia Halep campioana la imobiliare

Costica Halep a devenit unul din principalii dezvoltatori imobiliari din Constanta. Nu stim daca avantul economic al lui Costica se datoreaza celebrei sale verisoare Simona, dar un lucru este sigur, familia Halep devine campioana constructiilor.

Costica Halep , George Halep si Roxana Halep, au reusit sa cumpere in iunie 2016, 1181 mp de teren in plin centru Constantei. Terenul este situat pe strada IG Duca , in apropierea Hanului Balcan. Familia Halep va construi un ansamblu rezidential cu locuinte colective si spatii publice la parter. Din pacate pentru Costica, acesta nu poate ridica obisnuitele blocuri turn pentru un profit maxim. Zona este una de case vechi si conform PUZ-ului, un maxim de 8 apartamente pe scara, sau locuinte individuale si colective mici cu maxim P+2 niveluri. Pur rezidential. Accesul carosabil se va realiza din str. Grivitei, iar circulatia pietonala atat din str. Grivitei cat si din str. I.G. Duca. De asemenea locurile de parcare se vor realiza exclusiv pe proprietatea privata a lui Halep Costica.

Scris de Marius Stirbu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Navele lui Comanescu incep sa fie arestate

Muzeul de Arheologie isi va recapata stralucirea / Consiliul Judetean aloca peste 13 milioane de lei pentru reabilitarea cladirii