in ,

Fiecare incearca sa intre in casa cum poate

Au ,,defrisat” o mare parte din strazile orasului si apoi le-au lasat asa. De un an, fiecare din cei care locuiesc in zonele afectate de santierele uitate – incearca sa intre in casa prin tot felul de improvizatii.

Pentru ca ceva durabil nu pot instala – strada fiind in lucru, apeleaza la improvizatii periculoase. Paleti de lemn, borduri sau dale de ciment – orice poate ajuta la acces. In zona locuiesc multe persoane in varsta , o intreaga aventura fiind pentru ele plecarea si intoarcerea acasa.

Nu s-a mai pomenit nicicand o asemenea nepasare vizavi de locuitorii orasului. Simple strazi cu simple lucrari de asfaltare – au ajuns capcane. Sa lasi cate un an – lucrarile incepute cu mare tam-tam – pana incepe sa creasca copaci pe locul unde ai decupat asfaltul, e ceva strigator la cer.

Conducerea primariei – Chitac si Ovanesian merg pe o varianta – constanteanul uita repede si daca se asfalteaza totul inainte de alegeri, vor vota edilul pentru ca a facut treaba. Asa gandeste Chitac si echipa. Constantenii, in schimb, numara lunile pana cand vor taxa actuala administratie.

M.S.

Scris de Marius Stirbu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Cine e proprietarul casei dintre blocuri

Cum a ramas  Dorel Onaca fara apartament