in ,

Filipescu s-a apucat de construit peste drum de Sala Sporturilor

Mai precis in spatele blocului ce gazduieste la parter cafeneaua  Mio. Zona ultracentrala.

Victor Filipescu a incercat din 2016 sa ridice un bloc pe strada Dacia, dar a fost nevoit sa ia o pauza dupa ce arheologii au descoperit o piatra funerara si urmele unor oseminte. Pe locatia respectiva, vorbim aici de blocul Mio Café, a existat pana in anii ’60, o biserica germana (cladirea ce apare in stanga bisericii – exista inca, gazduind Asociatia Germana si gradinita comunitatii). In spatele blocului Mio, pe actualul teren ce se doreste ridicarea imobilului Filipescu, existau  locuintele preotilor ce oficiau in biserica si de asemenea – cateva locuri de veci ale monahilor trecuti la cele vesnice. Asa se obisnuia pe atunci.

 

Revenind la Filipescu, potrivit actelor depuse la APM Constanţa, noul imobil de patru etaje, va avea cinci apartamente de o cameră; nouă apartamente de două camere, zece apartamente de trei camere şi două apartamente de patru camere. În total vor rezulta 26 de apartamente cu 27 de locuri de parcare.

 

Investitorul propune amenajarea a 60 mp de spaţiu verde la suprafaţa terenului. Investitia e realizata pe firma Sagit Life SRL.

Înfiinţată în anul 2005, firma isi are sediul în comuna Tărtăşeşti, judeţul Dâmboviţa. Niculina Filipescu, născută pe 27.10.1957, în Beiuş, judeţul Bihor, este asociat unic, iar administratorul societăţii, care se ocupă de cultivarea cerealelor, este Victor Filipescu. Acesta deţine acţiuni si  în firmele: Agro Sofil SRL, Agromec SA , Algera Com SRL , Alpin Land SRL, Casino Sinaia SA , Grain Tomis SRL, Management Internaţional Grup SA (, Montana Azuga SRL , Predeal Holidays SRL , Pro Granido SRL, Ravena Impex SRL, Rogusto-Line SRL, Tomis Real Estate SRL şi Suinprod Poarta Albă SA. Victor Filipescu este tatăl lui Răzvan Filipescu, fost preşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Turism (ANT).

M.S

Scris de Marius Stirbu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Atenție, se oprește apa în orașul Techirghiol!

Vila stomatologului Tudose