in

Firma lui Tanase Marian are un sediu impresionant

Un intreg bloc de patru etaje gazduieste societatea Modarex. Situat in zona peninsulara aproape de piata Ovidiu, cladirea iese in evidenta printre casele vechi. Tanase Marian este cel care a construit imobilul D+P+3E pe un teren în suprafață de 308,85 mp.

Terenul, identificat cu nr. cadastral 2397 – înscris în Cartea Funciară sub nr. 5723, așa cum rezultă din încheierea nr. 53264/2007 eliberată de OCPI Constanța, este proprietate SC MODAREX SRL conform contractului de vânzare — cumpărare nr. 1063/2007 autentificat de notar public Grosu George.

Fost consilier personal al lui Valentin Ionescu, afaceristul Tanase a ocupat in 2016 – functia de director general adjunct al CN APMC. Lucrurile mergeau foarte bine in acea perioada. In declaratia de avere erau trecute doua imprumuturi substantiale. Marian Tănase a acordat SC Modarex SRL împrumuturi în nume personal în valoare de 1.072.892 de lei – in 2016. In anul următor, a scos din buzunar inca 1.053.451 de lei, cu titlul de imprumut catre Modarex. Vremurile s-au schimbat insa. Cu patru angajati, SC Modarex SRL- firma de consultanta imobiliara, a avut in 2020 o cifra de afaceri de 109. 008 lei cu un profit net de 22. 335 lei. Cam subtire, am putea spune.

Marian Tanase isi rotunjeste veniturile si din chiria incasata pentru antena de telefonie mobila de pe acoperis. Pana la vremuri mai bune, afaceristul cauta firme interesate de inchirierea unor birouri in incinta cladirii Modarex.

M.S

Scris de Marius Stirbu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Cine își permite Lamborghini Urus de 300.000 euro poate sa parcheze si pe trecere

Informare Publică: Avarie la intersecția străzilor Poporului cu Fulgerului din municipiul Constanța!