in ,

Florin Vizan la ,,munca” prin Mall-ul Tomis

Noul director general al Companiei Naționale Administrația Porturilor Maritime SA, nu se poate obisnui, probabil, cu programul de munca. Florin Vizan hălăduia zilele acestea prin magazinul Tomis. La o ora cam neobisnuita, avand in vedere ca era o zi de munca (joi).

Astfel, la 10.30 dimineata, Vizan cu soferul pe post de bodyguard si deschizator si inchizator de usi, isi facea aparitia in parcarea subterana a magazinului Tomis.

Evident, la bordul impozantului Audi A8 apartinand CN APMC. Plimbarea lui Florin Vizan a durat cam 30 minute, timp in care soferul a incercat sa se asigure ca nimeni nu e cu ochii pe seful lui. Ca o mica paranteza, dupa multi ani si ceva directori la CN APMC, soferul institutiei a fost schimbat cu omul de incredere al lui Vizan.

In trecut, ori conduceau singuri limuzina ( Stanca de exemplu) ori apelau la soferul angajat special doar pentru conducerea administratiei. Cat ar fi el de luxos – Audi A8 nu prea satisface pretentiile lui Florin Vizan. Doar sa amintim aici, una din masinile lui. Un Rolls Royce Wraith de 400.000 euro cu usi ,,sinucigase”.

Oricum, Vizan le da clasa in avere tuturor fostilor (si probabil viitorilor) directori ai administratiei portuare. Oficial are zece firme, vreo cinci cladiri si cinci terenuri ( dintre care unul de 50.000 mp). Spunem oficial. Pentru ca in realitate, averea ii este mult mai mare. Pe numele sau, apare trecut doar un scuter. In fapt, il vezi conducand doar masini de lux – Rolls Royce Wraith fiind un bun exemplu.

M.S.

Scris de Marius Stirbu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Trişcă construieste pe Calarasi

Atenție, se oprește apa în mai multe zone din orașul Cernavodă!