in ,

Fostul primar Adrian Stan face cumparaturi pe Atelierelor

Cu o privire trista si un rictus in coltul gurii, Adrian Stan a intrat in magazinul de piese auto situat pe strada Atelierelor. Masina – un Ford Kuga mai vechi si prafuit, a parcat-o la coltul celalalt al strazii, enervand astfel pe cei care aveau pravalia acolo. L-au injurat, dar nu au avut ce sa ii faca pentru ca fostul primar s-a miscat repede.

Stan a trecut de la Mercedesul ML argintiu la Fordul Kuga. Schimbarea a coincis cu trecerea de la primar la simplu cetatean al Techirghiolului. Asa ca, acum cumpara piese auto after-market pentru Fordul prafuit.

Fostul primar al localitatii Techirghiol este asociat in cadrul firmei detinute de fiica lui Oana. Adrian Stan a fost cooptat acum doi ani in SC Techirghiol Farma Cosmetics SRL. In 2019 a fost majorat si capitalul social al societăţii cu suma de 200 de lei, în final, acesta însumând 400 de lei împărţit astfel: Viorel Adrian Stan – 200 de lei şi Oana Stan – 200 de lei. Profit şi pierderi- parte 50% pentru Viorel Adrian Stan şi 50% pentru Oana

Scris de Marius Stirbu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Informare Publică: Avarie pe strada B. P. Hașdeu din municipiul Constanța!

RAJA a activat Comandamentul pentru Situații de Urgență