in ,

Francesco Iordache si Dragos Stefanescu si-au deschis firma de tuning auto cu radacini rusesti

Baiatul cel mic al regretatului Petrica Iordache si fiul lui Sorin Stefanescu, au decis sa se asocieze. De data asta, nu mai este vorba de imobiliare sau ceva de genul, ci de un hobby. Iubitori de masini puternice, cei doi au pus bazele unei firme ce se ocupa cu personalizarea masinilor. In fine, nu orice fel de masina, doar cele deja aflate in categoria auto prohibitive.

Deci, target – baietii ,,de bani gata” . Cei care au deja un BMW M sau un Mercedes AMG, Tesla, Lexus, Jaguar sau Cadillac. Masinile de prezentare aflate in portofoliul NFTuning SRL, sunt cele din garajul familiei Iordache, gama M de la BMW. M2, M3, M5 si 750 M. De la elemente de caroserie si pana la ugrade la puterea motorului, cam asta e oferta unui tuning de lux pentru oamenii din highlife-ul constantean si nu numai.

Daca ai o parlita de Skoda, clar nu ai ce cauta acolo. Stefanescu si Francesco sunt insa, detinatori de licenta. NFTuning – firma mama, este din Rusia. Societatea este inclusa in grupul de companii New Form. Grupul operează pe piața rusă din 2012. Dezvoltarea companiei a început cu deschiderea unui mic depozit în regiunea Moscova, iar acum este cel mai mare furnizor de produse de tuning auto din China, Rusia și Europa (mai mult de 20 de fabrici de producție), cu o retea proprie de depozite (Moscova, Regiunea Moscova, Teritoriul Krasnodar). Au 25% din întreaga piață de tuning din Rusia.

In Romania, a fost inregistrata ( la inceputul lui 2022) NFTuning.IO SRL cu sediul in Constanta pe bulevardul Tomis. Daca pe Francesco il stie toata lumea ca si mostenitorul RenoFranci, Dragoș Stefanescu este coproprietar al restaurantului Le Premier și de ceva timp a intrat si pe piata stațiilor de încărcare de mașini electrice. Numele lui Dragoş Florin Ştefănescu apare în societăţile Tonis Trade, DND Web Startup Solutions SRL, Doris Trading SRL, Marck Leasing IFN SA, Tech SRL, Millennial Food And Drink SRL.

M.S.

Scris de Marius Stirbu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Defrișarea văii Modern

Unde ridica Lixandru un nou complex rezidential