in

Fratele Simonei Halep iubeste masinile coupe

In timp ce Simona Halep produce – Nicolae cheltuie. Si o face in stil mare, chiar daca afacerile ii merg foarte prost. Firma sa, New Concept Imob SRL, avea la sfârșitul lui 2020 datorii imense. Dar in ciuda calitatilor cel putin discutabile in domeniul afacerilor, Nicolae Halep are acceptul lui Simona pentru a administra toate afacerile pe care constănțeanca le are pe litoralul românesc. Plus contractele din tenis.

Pozitia de manager necesita masini de lux. Nicolae iubeste autoturismele coupe foarte puternice. Conduce un Mercedes S 63 AMG Coupe. Acasa il parcheaza direct pe trotuarul ingust.

Intre timp a mai cumparat un coupe. Un Bentley GT Speed.

Masini de 300.000 euro bucata. Iar daca Halep junior prefera masinile cu doua locuri, Stere Halep a ales siguranta si confortul Bentley – in varianta SUV.

Parcata evident, tot pe trotuar. In ciuda caselor de lux si a masinilor foarte scumpe, nici Stere si nici Nicolae nu contribuie efectiv la sporirea averii. Firmele in care apar, societati din domeniul imobiliar, sunt la nivel minim cu profitul. Toata baza este in Simona Halep si contractele din tenis.

M.S.

Scris de Marius Stirbu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Adrian Cristea de la Westhouse Ovidiu isi ridica vila in Constanta

Blocul central ridicat de Valentin Popescu