in

Gabriel Balan de la Shark SRL si-a luat masina noua

A pornit ca scafandru profesionist si a ajuns in final un om de afaceri de succes. Intre timp a lasat-o mai moale cu scufundatul, dar si-a gasit o alta pasiune – masinile. Isi permite. Cand inchei parteneriat cu firme de genul Exxon Mobil si ai regulat o cifra de afaceri de cel putin 15.000.000 de lei – masinile pot deveni un hobby accesibil.

Cea mai veche masina este un Austin de la inceputul secolului XX. In colectie mai apar autoturisme marca Fiat si Ford, masini de colectie care sunt conduse la curse de epoca.

Masinile conduse zilnic – sunt cele mai moderne si cele mai scumpe.

Ultima achizitie este un SUV Volvo. Un XC 90 ce are pret de catalog de 60.000 euro. Cu dotarile alese ajunge la 70.000 euro. In aceasta perioada, Volvo este masina condusa de Gabriel Balan – zi de zi.

In garajul afaceristului exista si un Range Rover al caruia valoare sare de 100.000 euro.

Iubeste masinile de epoca dar are si ultimele ,,fite” din domeniu. Autoturismul electric Tesla Model S Long Range are un pret de 90.000 euro si ca performanta bate usor o masina sport pe benzina. Acceleratia de la 0 la 100 km pe ora nu necesita decat 3 secunde. Shark SRL are sediul în Portul Constanţa şi a fost înfiintata in 1997. Principalul obiect de activitate îl reprezintă servicii anexe transportului pe apa . Capitalul social al societăţii, în valoare de 200 de lei, este divizat în 20 de părţi sociale, în valoare de 10 lei fiecare. Gabriel Bălan deţine 18 părţi sociale, a câte 10 lei fiecare, 90% din capitalul social, iar Dan Mihail Rican deţine două părţi sociale, a câte 10 lei fiecare, în valoare totală de 20 de lei, 10% din capitalul social.

M.S

Scris de Marius Stirbu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

INVITATIE 18.02.2021

Dentistul Tudose a cumparat un imobil situat pe Tomis