in

Gigi Alexa si domeniul de pe doua strazi

Nu exista in Constanta vreun domeniu care sa rivalizeze cu imobilul de pe strada Constantin Bratescu nr 9. Ceva incearca sa compenseze – proprietarul Gigi Alexa prin marimea acestui palat de oras. Imens si cu ziduri de 3 metri, pe partea cuprinsa strazii Rascoalei. Proprietatea se intinde atat pe strada Constantin Bratescu cat si pe Rascoalei, fiind pazita non-stop de un agent ce sta in ghereta amenajata la poarta principala. Initial, la adresa respectiva se afla o casa veche din perioada interbelica.

Prin Dispoziţia nr. 909/30,03,2004 a lui Radu Mazare s-a restituit in natura mostenitorului Iliescu Dan Serban Dragos, imobilul si terenul in suprafaţa de 730,00 mp. Imobilul situat in strada Constantin Bratescu nr.9, avea nr de inventar 10723 si o valoare de inventar – 668.000 lei. Terenul a ajuns apoi la Gheorghe Alexa care s-a apucat in anul urmator de ridicarea palatului.

Gigi Alexa – fost presedinte al PNG Constanta, a ajuns in atentia opiniei publice, in 2011, cand a fost implicat intr-un schimb de terenuri in zona Carrefour impreuna cu mondenul Codin Maticiuc. In primavara lui 2014, in cele 24 de ore petrecute in libertate de Gigi Becali, milionarul s-a plimbat intr-un superb Rolls-Royce Phantom ce apartine lui Alexa. In fapt , masinile de lux inmatriculate cu LEX apartin lui Gigi Alexa.

Scris de Marius Stirbu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Un fost pilot maritim cere 157.000 euro daune de la ANR

Terenurile orasului / Milioane de euro – vederea la mare