in

Gigica Apostol poarta o avere la mana

Oile exportate la arabi i-au adus si ii mentin un stil de viata ultraluxos. Un fermier din Tulcea – Gigica Apostol, bate Dorobantiul tomitan (bulevardul Tomis) la volanul unui Bentley Bentayaga si savureaza cafeaua doar la Filicori inconjurat de un anturaj pe masura. Masina o parcheaza exact in dreptul mesei, sa nu faca prea multi pasi pe jos si mai ales sa fie clar remarcat – cel cu Bentayaga.

Gigica este in scurt timp, inconjurat de prieteni sau parteneri de afaceri. Nu dureaza mult insa si afaceristul ramane singur la masa.

Pe ganduri, isi lasa mana stanga sa atarne, nu intamplator insa. Cei care trec pe langa Filicori sunt,,orbiti” de stralucirea ceasului de aur etalat de Gigica.

Un Audemars Piguet Royal Oak Jumbo. Carcasă din aur roz de 18 carate, cristal de safir și carcasă anti-orbire, coroană înșurubată, rezistentă la apă până la 50 m. Brățară din aur de 18 carate . Cadran cu ton galben-auriu cu model „Petite Tapisserie”, marcaje orare aplicate din aur galben Royal Oak cu acoperire luminiscentă. Un ceas de aur masiv la pret de apartament de lux. In raport de ,,optionale” ( marcaje cu platina sau insertii cu pietre pretioase), se porneste de la un 70.000 euro si poate sari de 100.000 euro (de ex. Royal Oak Skeleton are pret de catalog – 343.566 €). Gigica este patronul societatii Tolil Srl. In 1998, acesta a preluat in gestiune fostul complex de porci de la Baia. In timp, a cumparat aproximativ 2.000 de hectare de teren, devenind astfel cel mai bogat ,,fermier” din Dobrogea.

M.S

Scris de Marius Stirbu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ionut Rusu iubeste costumul bleu

Informare publică: Lipsă apă pe mai multe străzi din municipiul Constanța!