in ,

Halep e fan Bentley

Au inceput cu masini nemtesti – Mercedes S Klasse si ML , iar parteneriatul in reclama cu Porsche a completat colectia cu un 911 Turbo. Gusturile s-au schimbat de atunci, iar acum tin trendul comunitatii aromane. Adica, ai bani, ai Bentley. Tocmai de aceea, orasul Constanta e ,,plin” de Bentley Bentayaga – 99 % apartinand aromanilor. Moda fiind stabilita, capul familiei – Stere Halep conduce un Bentley Bentayaga, iar fratele mai mare a Simonei – Nicu Halep, conduce un Bentley GT Coupe. Evident, Simona Halep are si ea un Bentley.

Asa cum era de asteptat, o masina speciala. Un Bentley Flying Spur W12 First Edition R. Motorul W12 de 6,0 litri poate propulsa Flying Spur de la 0 la 60 mph în doar 3,7 secunde (de la 0 la 100 km/h în 3,8 secunde) – performanță literalmente nemaimaivăzută în lumea sedanului de lux. Viteza sa maximă este de 333 km/h.

Pretul este pe masura. Modelul de baza porneste de la 274 499 euro, iar daca se adauga un minim de dotari suplimentare, sare de 300.000 euro.

Numarul de inmatriculare este personalizat cu initialele lui Simona. Masina este scoasa foarte rar la plimbare, in genere fiind tinuta in garajul aflat la subsolul vilei.

M.S.

Scris de Marius Stirbu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Comuna Castelu – INVITAŢIE

Se oprește apa în loc. Culmea, Oituz și în zona Aeroportului Mihail Kogălniceanu!