in

Horia Constantinescu are o problema cu ,,Trezirea”

Agresiv. La fel de agresiv ca și acum cativa ani când molesta verbal femeia care avusese curajul de a aseza un cearceaf pe plaja administrată de societatea lui. Acum și-a colat sediul de campanie cu atenționarea,, a sunat ceasul ” . Bănuim unde bate dacă și-a închiriat sediul vizavi de administrația locală, dar în același timp poate însemna că are probleme cu ceasul de la mâna. Să îl ducă la reparat. Să nu rămână în urmă. Atât ceasul cât și Horia Constantinescu.

Angajații pe care îi are la sediul,,ceasului” sunt croiti după același calapod – Horia Constantinescu. Fiecare oprire a unui cetățean în fața locației este verificată vizual și verbal de unul din oamenii din interior. O intrebare simplă gen,, vă interesează ceva ” este adresată pe un ton ce în fapt îți spune,, dispari imediat de aici”.

Exact stilul agresiv și intimidant folosit de Constantinescu. Dacă pe plaja,,lui” agresa femei, un virtual șef al administrației locale ar isca un climat de intimidare atât pentru cetățenii simpli cât și pentru oamenii de afaceri. Omul traieste in lumea lui. In sediu are zeci de ceasuri peste tot. A improvizat un mic studio in care isi prelucreaza interviurile pentru net, iar pe masa langa microfon are evident – o salba de ceasuri. Probleme oare cu mecanismul central al ceasului lui interior ? Asta pentru ca pe langa puzderia de gadget-uri pentru socotit ora exacta – are si un prezidiu.

Si nu unul obisnuit. Horia Constantinescu isi joaca rolul tinand speech-uri de la un prezidiu inscriptionat cu TREZIREA. Intelegem unde bate, dar mania asta a ceasurilor si a ,,trezirii” – oare are probleme cu somnul ?

M.S

Scris de Marius Stirbu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Magazin de unelte in curtea fostului Abator

Discutii pentru inglobarea ACN in cadrul CN APMC