in

Horia Constantinescu nu ,,foloseste” numere la masina pe care o conduce

Seful de la OPC conduce (printre altele) un Jeep Wrangler de culoare verde. Asa cum se vede in poze, masina , cu Horia Constantinescu la volan, circula bine-mersi fara placuta de inmatriculare.

Un pretendent la primarie ce isi promoveaza imaginea de om corect ce respecta legea. Una este insa in reclama ce a impanzit internetul si alta este realitatea.

Grabit sa ajunga la sediul oficial de campanie, Constantinescu si-a lasat masina cu luminile de avarie pornite si a incercat de mai multe ori sa descuie usa cladirii. O usa incapatanata ce a refuzat sa se deschida, fiind nevoie de cateva incercari. Jeep-ul este trecut pe firma Agrement Serv SRL din Bucuresti. Societatea este binecunoscuta in Capitala. Horia Constantinescu a primit in 2013 o despagubire de 8.130.543 lei din partea Metrorex. Acesta avea trecut pe Agrement Serv SRL o cladire ce era in calea Magistralei 4 – metrou ce urma sa lege zona Nicolae Grigorescu de Laminorului si de lacul Straulesti. Constantinescu a considerat ca suma e prea mica si a facut o solicitare pentru majorarea despagubirilor. S.C. Agrement Serv SRL – proprietara de drept a terenului, a cerut ca Statul să îi plătească 12.547.640 lei. Pana la urma a incasat banii oferiti de Metrorex. Primar la acea data era Sorin Oprescu – semnatura acestuia figurand pe actul de despagubire.

Cele aproximativ 2 milioane de euro au fost acordate pentru „imobilul compus din teren în suprafață de 12.094 mp și construcții în suprafață de 394 mp, situat în București – Sector 1 ” Langa Straulesti se afla si sediul societatii SC Agrement Serv SRL – respectiv pe Bulevardul Bucurestii Noi la numarul 247. Infiintata in 1999, firma are ca principal domeniu de activitate: Închirierea si subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate.

M.S

Scris de Marius Stirbu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Sprijin pentru batranii din Saraiu

Ancuta Belu a pornit incorect – apoi Si-a bazat intreg mandatul pe ilegalitati