Nu exageram daca spunem ca au fost cel putin trei incercari nereusite pentru demararea lucrarilor. Se emitea autorizatia necesara, iar apoi, nimic. Pana cand expira termenul. Ceva s-a schimbat in planurile lui Dusu, iar pe langa noua autorizatie, au aparut si muncitorii.
E de munca insa. Hotelul se afla intr-o avansata stare de degradare, fisuri adanci in temelie si pereti, apa care a intrat nestingherita prin geamurile sparte, toate au ruinat la propriu, cladirea. Investitorul este DGN Romag S.R.L. prin George Dușu, cu sediul în Constanța, pe strada Nicolae Sadoveanu. Fratii Duşu, proprietarii producătorului de materiale de construcţii Celco Constanţa, deţin unităţi hoteliere în staţiunile Neptun şi Mamaia, cu o capacitate de peste 1.000 de locuri de cazare. Cei doi mai derulează afaceri şi în domeniul serviciilor în Portul Constanţa, dar şi în domeniul imobiliar şi logistic
Prin anul 1880, hotelul Carol şi hotelul d’Angleterre erau cele două locuri ale Constanţei unde turiştii puteau găsi găzduire. In cel din urma, Eminescu a locuit cateva zile si tot de aici au plecat către Veronica Micle trei scrisori, printre care randuri gasim si descriere idilica a priveliştii cu marea in fundal ( fapt imposibil acum dupa ce au aparut alte constructii in fata imobilului). Hotelul d’Angleterre este demolat in anul 1903. Pe locatie avea să fie proiectat şi construit începând cu data de 1 iunie 1906 – Hotelul „Regina”. In perioada comunistă, Hotelul „Regina” a primit denumirea „Intim”, aşa cum este cunoscut şi acum constănţenilor.