in ,

Iacob de la Bourbon si-a luat cel mai scump Jeep

Jeep Wrangler este o masina de teren foarte accesibila fata de alte marci. Cu un pret cuprins intre 20.000 si 40.000 dolari, poti avea, un autoturism foarte bun pentru teren accidentat. Ca in orice oferta, exista si varianta de top. Iar de la 40.000 dolari sari direct la 101.445 dolari. Atat costa Wrangler Unlimited Rubicon 392 cu patru usi.

Răzvan Cristian Iacob a ales varianta cea mai scumpa si asta se vede. Jeep-ul sare ,,in ochi” . Pe timp de vara, usile pot fi demontate si avem o decapotabila de teren.

Parcat langa locatia Bourbon de pe Tomis, autoturismul de teren atrage toate privirile. Sub capota exista un V8 ce generează o putere de 470 CP. Exista si un revers al medaliei – consumul. Dar pentru Iacob conteaza prea putin cei peste 20 litri la suta necesari motorului urias. In garajul lui mai exista si un Mercedes G-Klasse AMG de 600 CP. Asta dovedeste ca nu il intereseaza pretul benzinei. Răzvan Cristian Iacob este asociat în Amăruii SRL, Block Development SRL, Bourbon SRL, Decc Util Blue SRL, Finance SRL, Hacienda Cafe SRL, Les Palmiers Relax SRL, Elcora Nav SRL (radiată) şi PUB 2003 SRL. Pe Amaruii SRL funcţionează lantul de cafenele Bourbon.

M.S.

Scris de Marius Stirbu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Cei de la Aria Concept Architecture construiesc pe Lahovary

VIDEO / Conducerea PMP, în conferinţă de presă, la Constanţa!