in

Iancu Cusu cucereste usor Poarta 1

Cusu de la Vraja Marii e pe ,,cai mari” . In vremuri de criza, Iancu Cusu investeste la greu in imobiliare. Cu precadere in Mamaia si in zona Peninsulara. Cu doi ani in urma a schimbat in totalitate fata restaurantului Vraja Marii – acesta fiind rebotezat The View.

Initial, cand a pus buldozerul pe fosta terasa, Cusu sustinea ca va ridica in loc, un restaurant care va semana cu Vraja Marii din perioada interbelica.

Dupa cum se observa din poza, Iancu a ,,uitat” pe parcursul lucrarilor de constructie, cum arata in fapt Vraja Marii. Ne-a vrajit si in final a aparut o constructie imensa, cu gandul la sutele de clienti care ar putea face consumatie. Multumit de reusita, Iancu Cusu a aruncat o privire peste drum si a pus ochii pe chioscul de la Poarta 1.

Chioscul e de cand ,,lumea” acolo. Cu trei mese vechi, facea mai multa vanzare la cafea decat The View -ul luxos. Vederea catre mare si Cazinou fiind cam aceiasi. Preturile la jumate. Toata constructia plus micro-terasa, insumeaza in total 100 mp. Iancu nu a stat pe ganduri si dupa ce a pus mana pe cei 100 mp a si intocmit un plan de constructie. Conform proiectului aprobat de Primarie, pe amplasamentul chioscului va rasari o mini view. Cusu va ridica un imobil cu parter doar, dar cu acoperisul – terasa circulabila. Astfel, va avea 100 mp de terasa cu mese si scaune, plus bucataria si barul de jos. Scoate profit din cm de teren.

Planul fiind intocmit si aprobat, Cusu va demara lucrarile in perioada imediat urmatoare, pentru a avea terasa deschisa pentru sezon. In Mamaia, omul de afaceri urmează să construiască un imobil D+P+5-8E cu destinația de hotel apartament. Hotelul va avea 111 camere si va fi ridicat in zona Pinguin. Terenul are o suprafaţă de 2.292 mp si apartine societatii Real Estate Investment SRL. Real Estate Investment SRL a luat fiinţă în anul 2001, fiind cu sediul social în municipiul Constanţa, pe strada Călăraşi. Asociaţi sunt Diva Star SRL, cu o parte social de 1% şi Iancu Cuşu şi Mirela Cuşu, fiecare cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 49,5%. Administratorul firmei este Iancu Cuşu.

M.S

Scris de Marius Stirbu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Cat teren are Done Viorel in centrul orasului

CN Administrația Porturilor Maritime SA Constanța, partener în proiectul european EALING