in

IEPURI SAU BARBATI POLITICI?

Partidul Mișcarea Populară Constanța, prin președintele Claudiu-Iorga Palaz, urmare a evenimentelor din ultimele zile, anume mișcările sociale impotriva măsurilor de stopare a SARS-CoV-2, cere reprezentanților Administrației Județene și parlamentarilor care susțin Guvernarea PNL-USR, să iasă public în fața demonstranților și să aibă dialog cu aceștia. Să îi lămurească dacă măsurile dispuse de Prefect și Guvernul PNL-USR sunt spre binele lor și că pe viitor, din punct de vedere economic, “va curge lapte și miere”.
Nu este o soluție să te ascunzi în spatele perdelelor, precum iepurii în vizuină. Dialogul este soluția! Dialogul pe care voi, cei de la administrația centrală și județeană, l-ați uitat de când ați ocupat funcțiile administrative! Aplicați un singur principiu: “Ciocu’ mic, căci acum noi suntem la guvernare!”
Ieșiți în fața demonstranților și lămuriți-i că va fi bine și să aibă încredere! Spuneți-le ce măsuri economice veți lua pentru ei, să poată trăi, și cum “vor curge banii gârlă” pentru Constanța, așa cum ați promis (mințit) în campania electorală!
Sunteți în stare, domnule Lupu Mihai, Președinte al Consiliului Județean Constanța (PNL&Co+USR) și domnule Prefect (PNL&Co+USR) să le vorbiți oamenilor?! Sau ați crezut că “guvernarea reprezintă doar combinații” și fără obligații față de cei care v-au dat votul? Greșit, domnule ales, Președinte CJC, Lupu Mihai!
Guvernarea înseamnă obligații față de constănțeni! Guvernarea înseamnă RESPECT PENTRU CONSTANȚA!
Alegeți calea pe care v-o sugerez și vorbiți-le oamenilor, nu puneți bastoanele pe ei! Asta nu e soluție! Această metodă va inflama lucrurile și acestea pot degenera în conflicte de stradă. Demonstrați că vă pasă și ieșiți în fața oamenilor să le vorbiți!
Daca nu aveți curajul dialogului, sunteți doar niște aroganți fricoși!

IEPURI, NU BĂRBAȚI POLITICI!

Presedinte PMP Constanţa,
Claudiu-Iorga Palaz

Scris de Marius Stirbu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Situația străzilor din municipiul Constanța cu trafic îngreunat ca urmare a lucrărilor de investiții în infrastructura de apă și apă uzată

Atenție, se oprește apa în zona KM 4-5 din municipiul Constanța!