in

In loc sa le mai ridice stergatoarele, Tucan Jr foloseste un ghiveci pentru locul de parcare

Tucan Jr este foarte posesiv cu spatiul din fata vilei. Orice masina parcata, are imediat stergatoarele ridicate sau bilete in geam ,, nu mai parcati in zona”. Chiar daca este drum public, iar in timpul zilei zona este destul de aglomerata, Tucan nu vrea ,,musafiri” in fata casei.

Afaceristul detine doua masini de lux marca Porsche. Acestea sunt parcate la o distanta convenabila pentru a acoperi zona din fata casei. De ceva vreme, Tucan a gasit o metoda inedita pentru a pastra spatiul liber.

A cumparat un ghiveci cu o planta ornamentala si il ,, planteaza” mereu pe locul lasat liber dupa plecarea lui. Si functioneaza. Exista si inconvenientul muncii fizice. Timp frumos sau ploaie, ghiveciul trebuie pozitionat mereu. Iar Tucan se chinuie vizibil cand trage de ghiveci.

Afaceristul Jean Tucan Jr si-a stabilit resedinta in centrul orasului Constanta de aproximativ doi ani. Acesta a achizitionat o vila pe strada Mihail Kogalniceanu, la cativa pasi de Miga.

M.S

Scris de Marius Stirbu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

COMUNICAT DE PRESĂ / S-a semnat contractul pentru proiectarea și execuția proiectului „Extinderea la 4 benzi a drumului de circulație existent între Poarta 10 bis și Poarta 10”

Ce se ascunde in spatele zidului Gradinii de Vara Tomis