in

In viziunea lui Mihai Ion Centrele de Excelenta pot fi terminate la… Sfantul Asteapta / Directoarea Zaharia refuza sa dea vreo declaratie

Pentru a deslusi ceva din harababura celor doua Centre de Excelenta, colegii de la Alternativa au cerut un punct de vedere din partea patronului Mihai Ion si a directoarei Anca Zaharia. Contactat telefonic, afaceristul Mihai a gasit scuze făr de inteles pentru un om normal. Sa spui ca lucrarile merg conform planului si ca exista mici intarzieri, in situatia in care doua proiecte trebuiau predate de acum un an, iar ultimul termen a fost si el incalcat, arata un tupeu fantastic. Mihai Ion a dat vina pe …..vantul ce i-a daramat schelele si i-a fugarit pe muncitori. Problema lui este ca nu are (din vara) nici muncitori pe santiere si nici schele care sa poata fi daramate de vant.

Pozele facute cu regularitate la fata locului, in zile insorite, totul in timpul saptamanii de lucru, arata o locatie parasita. Mihai Ion e relaxat si crede ca are tot timpul din lume pentru a termina cladirile ce i-au adus opt milioane de euro. Un tupeu rar intalnit si niste minciuni trantite fara inflexiuni in voce, arata pe mana cui a incaput Eforie. In momentul in care era intrebat de prezenta muncitorilor si stadiul lucrarilor, respectiv ziua de luni 4 decembrie, zi de munca si cu timp favorabil, Mihai Ion afirma cu seninatate ca exista muncitori la treaba si schele pe cladiri. Nimic adevarat.

Afaceristul are o problema, sau doua. Ori este inconstient cand face asemenea afirmatii –  in totala contradictie cu situatia de pe teren, ori minte instinctiv, ca si atunci cand respira. Discutia telefonica este proba. Una spunea, alta era situatia. Dar sa il lasam pe Mihai Ion si sa vedem reactia directorului de la AMG Loren – Anca Zaharia. La telefon, orice incercare de a obtine un punct de vedere, o informatie, toate s-au lovit de atitudinea refractara a lui Zaharia. Nu a vrut sa raspunda, a refuzat orice dialog si in final…. a inchis telefonul in timpul discutiei. Si nu a mai raspuns. In fapt, asta a si solicitat reporterului ,,va rog sa nu ma mai sunati”. Pentru orice firma ce a derulat proiecte publice, transparenta e pe primul loc. Nu si in cazul societatilor patronate de Mihai Ion. Aici, dupa ce au consumat fondurile europene – ori servesc minciuni, ori inchid telefonul. Asta spune tot despre noianul de ilegalitati ce colcaie in bucataria interna a SC Proplast si AMG Loren, cele doua firme ce au capusat Eforie, cu sustinerea lui Robert Serban.

Scris de Marius Stirbu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Atenție, se oprește apa în zona Piața Amzacea din municipiul Constanța!

Atenție, se oprește apa în mai multe zone din municipiul Constanța în perioada 12 – 13 decembrie 2023!