in ,

In zona Primaverii / Fostul sef al Garzii Financiare isi ridica o vila impozanta

Un teren de aproximativ 2.000 mp si o fundatie destul de mare pentru a fi baza unui bloc de locuinte. Dupa ce a curatat pamantul de ,,ruinele” celor doua case batranesti, fostul sef al Garzii Financiare Constanta a reusit sa toarne si betonul fundatiei.

O constructie P+1 E va ,,rasari” printre celelalte vile rezidentiale din zona Primaverii. Casa lui Fronea Ciprian Mihail va isi iesi clar in evidenta prin marime, proprietatea fiind cuprinsa de trei strazi.

La momentul in care ocupa postul de sef al Garzii Financiare – Fronea avea trecut in declaratia de avere – un apartament de 40 mp. Atat. Fara masina , fara terenuri, fara cont in banca. Fostul comisar a iesit din sistem pe usa din dos. Prin decizia penală nr. 1497 din 06.11.2015, Curtea de Apel București l-a condamnat pe comisarul șef al Gărzii Financiare Secția Constanța, la o pedeapsă de un an închisoare cu amânarea executării pedepsei pe durata unui termen de supraveghere de 2 ani, pentru săvârșirea infracțiunii de favorizarea făptuitorului. Fronea a trebuit sa achite si plata cheltuielilor judiciare către stat – în sumă de 25.500 lei.

M.S.

Scris de Marius Stirbu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Informare publică: Avarie la intersecția străzilor Ion Lahovari cu I. D. Chirescu!

Atenție, se întrerupe furnizarea apei potabile în mai multe zone din mun. Constanța!