in

Informare Publică: Trafic îngreunat pe bulevardul Tomis (zona Dacia) din municipiul Constanța!

Pentru remedierea unei avarii survenite pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 600 mm, de pe bd. Tomis nr. 255 (bl T2) din municipiul Constanța, echipele RAJA efectuează lucrări pe prima bandă de circulație de pe acest bulevard.

Astfel, astăzi – 01 februarie 2022, în intervalul orar 09.00 – 16.00 se restricționează traficul auto pe benzile 1 și 2 de circulație de pe bd. Tomis, pe o porțiune de aproximativ 50 m – sensul de mers dinspre str. Soveja spre bd. Al. Lăpușneanu.

În vederea desfășurării lucrărilor de reparații, zona a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată Poliția Municipiului Constanța și Poliția Locală.

Abonaţii deserviţi nu sunt afectaţi de aceste lucrări, întrucât echipele de intervenţie încearcă să efectueze reparaţiile cu conducta sub presiune.

Ne cerem scuze pentru neplăcerile create participanților la trafic din zona respectivă, pe care îi asigurăm că echipele RAJA Constanța vor face tot posibilul pentru remedierea avariei în mod operativ, astfel încât zona afectată să poată fi redată circulației cât mai rapid.

Biroul de Comunicare

Scris de Marius Stirbu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Atenție, se oprește apa pe mai multe străzi din localitatea Lumina!

Daca tot face bani din energia verde / Cătălin Mrejeru de la Windland Energy si-a luat BMW electric