in

Inspectorul sef de la A.J.P.I.S. Constanța isi construieste o vila impresionanta

Scarlat Jenica este sefa de la Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială (A.J.P.I.S.) Constanța. Institutie ce funcționează în subordinea Agenției Naționale pentru Plăți și Inspecție Socială ca serviciu public deconcentrat, cu personalitate juridică, finanțată de la bugetul de stat. Inspectorul sef sta destul de bine la capitolul proprietati imobilare. La Tuzla are un teren de 1000 mp, la Techirghiol unul de 400 mp, iar la Constanta detine un teren de 288 mp si unul de 290 mp.

In portofoliul familiei exista o casa la Eforie de 440 mp si doua la Constanta de 130 mp si respectiv 110 mp. Toate sunt pe numele ei si a sotului Scarlat Petre.

Un nou imobil a aparut in zestrea familiei Scarlat. Situata pe una din strazile de la Capitol, casa iese in evidenta prin dimensiuni. Lucrarile de constructie tocmai ce au fost finalizate si urmeaza interiorul. Autorizatia a fost eliberata pe numele lui Scarlat Petre in vederea supraetajarii unei constructii existente. Pe locatie a existat o casă veche aflată în stare avansată de degradare. M.S

Scris de Marius Stirbu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Barca de pe plaja

Informare Publică: Avarie pe DN 2A din loc. Mihail Kogălniceanu!