in ,

Intalnire de afaceri intre Francesco Iordache si Edward Flavius – ginerele lui Nicusor Constantinescu

Cine s-ar fi gandit ca baietii lui Petrica Iordache si ,,urmasul” lui Nicusor Constantinescu – sunt atat de apropiati. Afacerile sunt afaceri si cand sunt la nivel asa de inalt, au loc acasa, in spatele portilor inchise. Acum, pana se inchid portile, reusim si noi sa prindem o frantura de poveste.

Ne intoarcem la mirare – habar nu aveam ca exista o prietenie atat de mare intre Iordache si Edward Flavius Țîru. Cand primesti pe cineva in casa, clar esti apropiat. Dar, astfel putem vedea cum au loc tranzactiile imobiliare din orasul nostru. De unde stim ca asta au vorbit ? Pentru simplu fapt ca, inaintea BMW-ului M2 a lui Francesco, a intrat un alt BMW alb cu numere de Bucuresti – colat cu REMAX. O doamna si un domn de la agentia ce se ocupa cu vanzarea de imobile in toata tara, au innoptat la hotelul Continental ( fost Ibis) si in jurul pranzului sau urcat in masina pentru a ajunge la negocierile din resedinta familiei Constantinescu.

Imediat ce au intrat cei de la Remax, a ajuns si Francesco, cele cateva secunde, timp cat poarta a fost deschisa, lasand la vedere atat interiorul resedintei lui Nicusor Constantinescu, cat si pe Francesco coborand din BMW. Ce au vandut sau cumparat, doar ei stiu, si noi, probabil dupa intocmirea hartiilor oficiale.

M.S.

Voteaza articolul!

Scris de Marius Stirbu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Atenție! Se întrerupe apa timp de 14 ore în mai multe zone din municipiul Constanța și în 4 localități din județ

Medicul Cristurean si-a ridicat palat