in ,

Khaled Jaohar isi ridica casa in Constanta

O vila ultramoderna in stil cubist cu un singur etaj. Asta isi doreste unul din cei mai bogati sirieni – Jaohar Khaled. Casatorit cu o romanca, Khaled are in flota sa, un vapor numit Livia.

Pe Khaled il gasim atat in Amir A Shipping SRL cat si in societatea Ranim Maritime trading & navigation SRL. Ambele cu sediul social in Constanta. Firma de succes, prin care conduce un adevarat imperiu in domeniul transportului maritim – este Jaohar UK Limited. Cu sediul central in Anglia, compania detine doar nave noi specializate in transportul marfurilor generale.

Exista o sucursala a Jaohar UK si in Constanta. Sediul fiind pe langa bulevardul Mamaia in zona Delfinariu. Revenind la investitia imobiliara din Constanta, Khaled a ales o zona rezidentiala. La cativa pasi de malul marii si cu vecini de top ; Adolf Baclea, Pandele de la Doraly, Done Viorel, etc. Zona e plina de milionari.

Lucrarile sunt in grafic pe santierul lui Khaled, iar muncitorii au demolat deja o buna bucata din vila aflata pe teren.

In 2018, Abo Bakr Abdulkader, în calitate de asociat unic al Amir A Shipping LTD SRL, a decis cooptarea în societate a lui Jaohar Khaled. Dupa o majorare de capital, a venit si numirea în funcţia de administrator a lui Jaohar Khaled, având puteri depline de reprezentare şi administrare a societăţii, cu un mandat pe durată nelimitată. Abo Bakr Abdulkader a fost revocat din funcţia de administrator. Khaled este un bun prieten al familiei Tartoussi. Cel cu povestea Omar Hayssam.

M.S.

Scris de Marius Stirbu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Se oprește apa pe mai multe străzi din mun. Constanța!

Fostul judecator Enache Chiratica isi ridica casa in piata Chiliei