in ,

La cine a ajuns fostul sediu Enel de pe General Manu

O cladire usor de recunoscut. Pana acum cativa ani toata lumea, persoane fizice sau juridice, se inghesuia la ghiseele Enel, pentru a plati – fizic, facturile la curent. Cozi imense si multi nervi adunati pe holurile batranei cladiri. Din pacate, viitorul nu mai surade luminos imobilului de pe Manu.

Noul proprietar ( cladirea a fost revendicata si mostenitorii au cazut ,,la pace”) este vestitul Anagnoste Iancu. Fost sef la APIA si patronul ,, din umbra” al S.C. Agronis 2000 S.R.L. (societate deţinută de soacra acestuia şi în cadrul căreia soţia sa deţine funcţia de Director economic). Partener in afaceri si pana de curand si in munca ( au fost colegi la APIA) este Nicolae Sterghiu. Atat Anagnoste cat si Sterghiu, detin mari suprafete de teren agricol in Dobrogea. Putem spune ca, cei doi impreuna cu fermierul Gigica de la Toll SRL, au pus stapanire pe zona agricola Tulcea. Adevarati latifundiari.

Planurile lui Anagnoste vizavi de imobilul vechi de pe General Manu merg spre demolare si ridicarea unei cladiri rezidentiale. Magazia, garajul, bufetul si antena inalta de 20 metri din curte – au fost deja puse la pamant. Vom vedea pe parcurs ce se va ivi in zona. Din pacate pentru afaceristul Iancu – zona nu poate fi incarcata cu vreun bloc cu multe etaje – PUZ –ul nu permite. Doar daca primeste derogare de la primar.

M.S

Scris de Marius Stirbu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Informare Publică: Trafic blocat parțial pe strada Mihai Viteazu din municipiul Constanța!

Atenție, se oprește apa din punctul termic numărul 185 de pe strada Brizei!