in ,

La colectia de masini scumpe, Odagiu a adaugat un Rolls Royce Cullinan

Anul trecut, doar Emanuel Poştoacă de la Nordis Group se mandrea cu Rolls Royce -ul model Cullinan. Pretul prohibitiv de aproape jumatate milion de euro nu era la indemana oricui. Bucuresteanul Postoaca are insa un ,,concurent” in persoana lui Odagiu. Afaceristul constantean ( avere facuta tot din imobiliare) a achizionat si el un astfel de autoturism de lux. Versiunea in doua culori si cu un pret pe masura – 416 381 EUR.

,,Tancul” de jumate de milion e folosit de Odagiu pentru a se deplasa de acasa, pana la terasa din Portul Tomis – pentru a savura cafeaua. In compania unui amic.

Anul trecut, pe timp de iarna, mergea cu Bentley-ul Bentayaga, dar in scurt timp, Constanta s-a ,,umplut” de astfel de masini (Stere Halep si Gigica de la SC Toll au in garaj un astfel de autoturism).

Odagiu a vrut sa iasa in evidenta si se pare ca pe moment cel putin – i-a iesit. Prin luna august – a intors capetele trecatorilor prin masina de vara – Lamborghini Huracan, in valoare de doar 300.000 euro.

Stefan Odagiu a facut avere din imobiliare. In 2013, a deschis un PFA – ODAGIU ȘTEFAN PERSOANĂ FIZICĂ AUTORIZATĂ , sediul inregistrat fiind Str. TOAMNEI 1 Et: 3 camera 303- Hotel REX Tulcea. In 2016 a fondat Building Stefan Aop S.R.L. – firma ce a raportat – conform ultimului bilant depus, o cifra de afaceri de 28.495.830 RON. Blocurile de locuinte sunt ridicate in zona Mamaia sau in Tomis Nord Constanta. Odagiu apare si in Tefani Wind Srl ( centrale eoliene).

M.S.

Scris de Marius Stirbu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Atenție, o mare parte a municipiului Constanța și cinci localități din județ vor rămâne fără apă în noaptea de 17 spre 18 noiembrie 2021!

Vila cât un bloc a notarului Bogdan Mihaela