in

La nivelul plajei Modern exista terenuri scoase la vanzare pentru investitii imobilare

In curand o sa dispara si spatiul verde al plajei

Cum si in ce fel au ajuns sa detina pamant in zona respectiva, greu de inteles. Teren situat intr-o zona ce nu a fost niciodata in proprietate privata pentru a putea fi restituit. Zona in care apa marii era stapana acum o suta de ani, si doar lucrarile de amenajare si protectie impotriva eroziunii costiere ( lucrari efectuate in anii ’60 ) , au facut sa existe acum acel pamant scos la vanzare. Probabil vom afla si cine sunt vanzatorii, dar mai intai sa vedem ce au scos la mezat.

Un teren de 3800 mp se intinde de la cladirea Casei Casatoriilor pana jos la plaja. Pozitia frontala e direct la mare cu acces pe nisipul plajei Modern. Conform agentilor imobiliari ce promoveaza afacerea, terenul este ideal atat ca investitie, cat si pentru realizarea unui proiect imobiliar exclusivist. Deci ne putem trezi cu o puzderie de blocuri, pe valea plajei, actualmente un spatiu verde deosebit. Vanzatorul vrea 700 euro/mp – respectiv 2.660.000 EUR. Zona este ,, virgina “ plina de pâlcuri de copaci . Care vor disparea in curand.

Tot prin zona respectiva, alt ,,proprietar” vrea sa obtina aproximativ un milion de euro pentru 1010 mp. Terenul este pozitionat direct la plaja , iar in viziunea vanzatorului – este ideal pentru constructie hotel, club, etc. Exista si indicatori de urbanism P+4E/POT 60%/CUT 3. Cele doua exemple sunt doar varful iceberg-ului, totul fiind parcelat si vandut. Valea plajei Modern are zilele numarate. Frumusetea si salbaticia naturii va fi inlocuita cu blocuri, cai de acces, beton si iar beton. Oare asta e Constanta Altfel ?

M.S

Scris de Marius Stirbu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Atenție, se reduce presiunea apei în stațiunile Jupiter și Cap Aurora!

Comunicat de presă / Totul se plătește – deviza PNL pentru Constanța, constănțeni, turiști, antreprenori