in

Langa Bucovala construieste Cristea / Un bloc cu patru etaje va fi ridicat la doi pasi de Curtea de Apel

Spatiile verzi incep sa devina un rara avis, un lucru tot mai rar. Parculetul de la Tribunal a inceput deja sa se transforme intr-un loc betonat. Un loc fara mostenitori pentru ca nu a fost in proprietate privata niciodata, dar primit pe bucati in compensatie de oameni ,,mari” ai Constantei. Ramane in memorie cu acel ceas public inalt si cele cateva bancute. Asta pentru ca s-a trecut la impartirea lui pe parcele. Primul care s-a bucurat de o felie consistenta a fost Bucovala. Votat un PUD rapid in Consiliul Local cu sprijinul colegilor liberali si gata.

Legal si cu tupeu. Materialul despre ce construieste Bucovala, il gasiti tot aici. Acum vorbim de o alta felie de tort verde de parculet, primit de Cristea Nicolae. La doi pasi de Curtea de Apel, efectiv la 15 metri de intrarea pe unde sunt introdusi detinutii de la Penitenciar, Cristea ridica un ditamai imobilul de 4 etaje plus mansarda. Conform certificatului de urbanism nr. 1763, Cristea Nicolae poate executa lucrari de construire imobil D+P+4E, pe o suprafata de 200.0 mp, pe terenul situat in intravilanul municipiului Constanta, str. Traian nr. 35B. Incadrata in categoria sediu administrativ, cladirea va avea demisol- parcari auto, camera tehnica, receptie, spatiu servire mic dejun, spatiu pregatire mic dejun, grup sanitar, vestiar, iar la etajele 1-4 spatii birouri si terasa. Interesant ca in plan este trecuta si amenajarea de spatii verzi si plantari de arbori ce vor avea rol de perdea de izolatie fonica, asigurand confortul necesar. Unde? Nu stim, avand in vedere ca bucatica de spatiu verde va fi deja acoperita de fundatie.

Tot la nivel de gluma este si paragraful prin care suntem informati ca imobilul construit nu are impact negativ asupra spatiului verde (bloc construit in parc), proprietarul considerand ca proiectul va evolua pozitiv prin proiectele de amenajare spatii verzi, in ….. ierbare !

Marius Stirbu

Scris de Marius Stirbu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ipocrizia unui milionar / Comanescu e nemultumit ca nu il ajuta nimeni

Cinci blocuri inalte de 12 etaje vor ocupa o mare parte din ograda fostei Fabrici de Mobila