in

Lui Ciote nu ii mai merge cu ,,galeriile”

Mitica Ciote a fost pe val cand moda standurilor atragea foarte multi clienti. Galeriile Ciote de pe Stefan cel Mare fiind in voga cu mai bine de 15 ani in urma. Profitand de trend, Ciote a cumparat un teren si a construit actuala cladire Metropol.

Patru etaje cu standuri pline de marfa si puzderie de cumparatori. Asta pana prin 2015. Apoi – afacerile lui Ciote in domeniul galeriilor de marfa s-au stins. In imobilul impozant din sticla nu mai exista decat cateva standuri la parter. Fara prea multa marfa si aproape fara nici un client care sa ii calce pragul, Ciote va pune in curand lacatul la usa cladirii Metropol. Imobilul a fost construit de Mitica Ciote pe parcursul unui proces civil intentat de fostul proprietar din zona. Pe terenul de 900 mp cumparat de Ciote in anii 90, se afla si o pravalie de 45 mp. Proprietarul magazinului a fost obligat sa isi paraseasca proprietatea cand buldozerele au inceput sa demoleze cosntructiile. Chiar daca pare halucinant, cu sprijinul autoritatilor, Ciote a reusit sa ridice Metropol-ul si sa castige un proces cel putin controversat. Cladirea a fost ridicata si nimeni nu a mai putut face ceva pentru proprietarul pravaliei.

Or fi acum galeriile goale, dar nu le plangem de mila. Mitica Ciote conduce doar masini de lux marca Mercedes si Porsche. Vila personala este pe masura. Incapatoare si se intinde pe doua strazi.

M.S

Scris de Marius Stirbu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Rasnoveanu cercetat penal pentru contrabanda !

Directorul Vicentius isi repara masina in fata casei