in ,

Mai tineti minte Afacerea Munitie din 2009? Cel care a transportat armamentul – Roibu Asdrubal isi face vila in zona 0 a Constantei

 

Una din cele mai bune zone din Constanta (Tomis 3 spre lacul Siutghiol) si o vila total aparte ca si arhitectura. Un melanj foarte bun pentru a-ti duce traiul. Fericitul este Asdrubal Daniel Roibu, putin cunoscut acum, dar vestit prin 2009.

La vremea respectiva, un transport de 105 containere cu munitie si elemente de munitie expirate, provenind din Taiwan, a facut obiectul unui scandal ce a tinut prima pagina a ziarelor. Mai ales prin numele persoanelor vehiculate ca si implicate in transport si depozitare ; Raluca Basescu, fiica lui Mircea Basescu sau Sol Maritime Servicies, patronat de Florentin Fasie. Nu intram in amanunte insa. Concret, cele 1630 de tone de munitie au fost transportate din Portul Agigea la Uzina Mecanica Babeni SA, prin firma Break Bulk Services SRL Constanta.

Patronata atunci si acum, de Roibu Daniel Asdrubal. Scandalul s-a stins, viata a mers mai departe, iar activitatea firmei a cunoscut un trend ascendent. Fapt materializat in noua investitie imobiliara a sotilor Roibu.

Cu 8 angajati, in 2021, Break Bulk Services SRL a avut o cifra de afaceri de 8.196.052 RON. Firma infiintata in 1998, a ocupat locul 3 in topul firmelor pe 2022, pe zona microintreprinderi – activitati de servicii anexe transporturilor pe apa.

M.S.

Voteaza articolul!

Scris de Marius Stirbu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

RAJA a pregătit premiile pentru cei mai inspirați mici artiști!

Atenție, se oprește apa în orașul Negru Vodă!