in

Mazare si Strutinsky au o proprietate la doi pasi de plaja Modern

Imobilul este ascuns sub o panza de genul celor folosite pentru a masca starea de degradare. Partea de sus, neacoperita, arata in fapt, starea foarte proasta  in care se afla casa.

Clădirea  istorica  este situată pe strada  Ecaterina Varga nr. 34, proprietatea fiind lipita la propriu de fostul hotel Ibiss. Casa e trecuta pe SC Ideea Contrast  SRL. Infiintata  in  anul 2001, firma apartine lui Strutinsky & Mazare.  Pana in  2014, societatea avea o cifra  de  afaceri de aproximativ 15 milioane  lei  pe an. Decaderea lui Mazare a pus lacat si pe activitatea infloritoare a SC Ideea Constrast.

Pana la Revolutie, vila a  apartinut  unui  procuror,  decedat  intre  timp.  In 2004, mostenitorii  au  evacuat  tiganii care traiau in cladire. Acestia locuiau la etaj, iar la parter tineau patru cai, spre disperarea vecinilor din zona. Urmasii procurorului au scos rapid  casa la vanzare.  Pentru doar 60.000 dolari. La scurt  timp, imobilul  a  ajuns  in  proprietatea  Ideea  Contrast. Nu cunoastem insa si  pretul final al tranzactiei.  Cladirea  are  540 mp, dar averea consta in cei aproximativ 400 mp de teren aflati in spatele casei.

In acest moment, in curte e o adevarata jungla. Copacii au crescut si locul pare rupt dintr-o padure. Accesul la teren este posibil doar printr-o alee foarte ingusta situata in spatele cladirii, in partea cu hotelul fiind un zid foarte inalt. Una peste alta, atat casa cat si terenul valoreaza o avere. Zona dicteaza pretul ridicat.

M.S.

Scris de Marius Stirbu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Nicorescu parcheaza pe unde apuca

Afaceristii si masinile lor scumpe