in ,

Mesajul lui Sorin Ciutureanu catre dobrogeni

Cu ocazia aniversării a 145 de ani de la revenirea Dobrogei la patria mamă, Viorel Sorin Ciutureanu, directorul general al Oil Terminal SA a transmis următorul mesaj de Ziua Dobrogei

14 noiembrie este o zi de mare însemnătate pentru noi toți. Este ziua în care noi, dobrogenii, ne-am alipit României.

Mesajul memorabil pe care Regele Carol I l-a adresat la unirea Dobrogei cu România dăinuie timpului: ,,Locuitori de orice naţionalitate şi religie, Dobrogea – vechea posesiune a lui Mircea cel Bătrân – de astăzi face parte din România. Voi de acum atârnaţi de un Stat unde nu voinţa arbitrară, ci numai legea dezbătută şi încuviinţată de naţiune hotărăşte şi ocârmuieşte. Cele mai sfinte şi mai scumpe bunuri ale omenirii: viaţa, onoarea şi proprietatea sunt puse sub scutul unei Constituţii pe care ne-o râvnesc multe ţări străine… Salutați dar, cu iubire, drapelul român care va fi pentru voi drapelul libertății, drapelul dreptății și al păcii. Iubiţi ţara la a cărei soartă este lipită de acum şi soarta voastră.”

Cinstim memoria strămoșilor noștri și promovăm valorile în care au crezut: onestitatea, disciplina, traiul în armonie, iubirea față de țară. Dobrogea este unică prin diversitatea etnică și culturală. De-a lungul anilor Dobrogea s-a dovedit a fi un model de conviețuire în armonie, un exemplu de reușită a multiculturalismului.

Dobrogea este o zonă geografică cu multiple și extraordinare resurse economice și strategice. Noi, cei din echipa Oil Terminal, suntem mândri să contribuim la creșterea și dezvoltarea regiunii prin activitatea noastră și le dorim dobrogenilor să fie sănătoși, să prospere și sătransmită urmașilor valorile pe care le cultivăm și datorităcărora am ajuns astăzi aici.

La mulți ani, Dobrogea! La mulți ani, dobrogeni!

Viorel Sorin Ciutureanu, director general Oil Terminal

Ciutureanu este unul din cei mai performanti directori –  cu un mandat ireprosabil. Acesta conduce compania din 2012.  Societatea își desfășoară activitatea în 3 depozite, cu o capacitate totală de depozitare 1,4 milioane metri cubi. Statul român reprezentat prin Ministerul Energiei este principalul actionar și deține 87,75% din capitalul social. Compania are circa 950 de angajați. Compania a înregistrat un profit net de 11,6 milioane de lei în 2022 și o cifră de afaceri de 302,7 milioane lei.

M.S

Scris de Marius Stirbu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Cea mai recentă ediție limitată supermașină a Ferrari costă 2,3 milioane de dolari… dar nu poți cumpăra una

Amenda de 2.500 lei aplicata celor de la Comtext SA / Urmatorul pas – executarea