in ,

Mini-palatul construit de fermierul Gigica pentru fata lui

Titlul pare ciudat si fara prea mult sens, dar altfel nu se poate. Doar cu un limbaj de ,,lemn” se poate exprima stilul arhitectural – neaos de afacerist. Vorbim aici de fermierul Gigica si de fata lui – Dumitrela. Acum cativa ani, la nunta fiicei sale, Gigica Apostol a facut deliciul presei dupa anuntul promovat pe retelele de socializare – “Socrii urează tinerilor căsătoriţi Casă de Piatră! Cadoul de nuntă pentru miri: teren pe strada…. , plus 165 ha teren agricol si 500.000 RON în cont bancar”. Terenul intravilan primit cadou de fata lui Gigica Apostol, este evident unul ultracentral.

Mai precis la ,,Capitol”. Aici a fost construita resedinta lui Dumitrela. Arhitectura se incadreaza gustului cultivat de Apostol. Dupa cum se vede si in poza de mai jos, vila afaceristului este in acelasi ton, doar ca e de vreo trei ori mai mare.

Gigica este patronul societatii Tolil Srl. In 1998, acesta a preluat in gestiune fostul complex de porci de la Baia. In timp, a cumparat aproximativ 2.000 de hectare de teren, iar rodul de pe ogoare, precum si oile din complexele zootehnice, toate merg la export in tarile arabe.

M.S.

Scris de Marius Stirbu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Atenție, se oprește apa în mai multe zone din municipiul Constanța!

Atenție, se oprește apa în zona Palas din municipiul Constanța!