28.4 C
Constanța
vineri, iunie 21, 2024

Musu de la Imperial Grup isi vinde locuinta cu un milion de euro

E scoasa la vanzare sub titlul ,, vila” – dar in fapt e un adevarat bloc. Locuinta lui Musu Adam ,,pavata” cu gresie lucioasa in stilul anilor ’90 , se intinde pe doua strazi – Sabinelor si George Enescu.

Familia Musu se trage din Stejarul, dar afacerile le are aici la Constanta. Costea si Adam Musu, doi oameni de afaceri care au avut in trecut ceva probleme cu legea, sunt cei care conduc societatea Imperial Grup Srl. Prin 2007, Costea Musu fusese arestat si audiat de Parchetul de pe langa Tribunalul Constanta dupa ce cumparasera de la un bucurestean 60.000 de timbre false pentru marcarea bauturilor alcoolice. Un bloc ridicat pe strada George Enescu ( lipit de vila scoasa la vanzare ) a adus un alt dosar penal pe numele celor doi Musu. Costea a ales sa-si inceapa constructia de pe strada George Enescu, de la numarul 50, fara un certificat de descarcare de sarcini arheologice. Inspectoratul de Stat in Constructii a considerat ca o amenda de 15.000 lei il va trezi la realitate pe Musu.

Nimic, lucrarile au continuat. Inclusiv dupa ce s-a descoperit ca fundatia este mai adanca decat ar trebui si, astfel, pot fi periclitate casele vecine. Saparea de subzidire se poate face, conform legii, numai cu acordul proprietarilor vecini. Insa, Costea Musu nu a crezut de cuviinta sa obtina acordurile celor care locuiesc in vecinatate. De altfel, vecinii au facut o plangere penala impotriva administratorilor firmei Imperial Grup SRL, Costea si Adam Musu. Pana la urma, blocul a fost construit – in ciuda dosarelor penale si a amenzilor aplicate.

Vila scoasa la vanzare acum de Musu are proportiile unui bloc de locuinte. Locuinta familiei se vinde mobilata si utilata complet. Acum, depinde de gusturi. Mobilierul este din stejar masiv si naste ceva intrebari vizavi de bunul gust al clanului Musu.

Costea se mandreste insa cu incalzirea in pardoseala si cu instalatia electrica realizata integral din cupru. Pretul ,,hadurghiei” este pe masura dimensiunii – 1.050.000 Euro.

Firma Sc Imperial Grup Srl infiintata in anul 2002 are ca obiect de activitate productia de ambalaje si materiale plastice. Cea mai fasta perioada a fost in anul cand au construit si cladirea – 2008. La data respectiva, Imperial Srl avea 21 de angajati si o cifra de afaceri de peste sase milioane lei. In acest moment, Musu sta prost de tot cu afacerile. Imperial Srl nu mai are nici un angajat si inregistreaza datorii de 1.274.000 lei. Cu regularitate, apare si in lista de preaviz pentru debransare de la reteaua de apa a RAJA.

M.S

 

Cele mai citite

Domeniul afaceristului Secarea

Sa ai o vila impozanta pe masura averii, deja...

Programul casieriilor RAJA de Rusalii!

RAJA S.A. aduce la cunoștință consumatorilor din întreaga arie...

Cum arata un teren aflat in proprietatea Primariei

In proprietatea privata a Primariei regasim aproape 4.000 de...

Informare publică: Apă cu presiune scăzută în localitatea Valu lui Traian!

Astăzi – 18 iunie 2024, a survenit o avarie...

Fostul director financiar al CN APMC în vizită la APIA… Stelian Belu și sacoșa cu hârtii

A atins cel mai inalt prag profesional in 2009,...
spot_img

Pe aceeasi tema

Topicuri

Cum arata vila lui Nicu Halep – fratele Simonei

Familia Halep se afla in topul Forbes cu o...

Bucovala & compania

Singur la masa, e usor abatut si cam trist. Cand...

Parca ar fi in ,,Clanul Sicilienilor”

Cand se intalnesc (chiar daca s-au vazut si cu...

Modernizarea stației CF Valu lui Traian

CFR SA a primit cinci oferte la procedura de...

Si cand merge cu SUV-ul… Gigica este ,,Superior”

Exact asa este denumit varful de gama de la...

Terenul lui Felescu din centrul orasului

Proprietatea lui Mihai Felescu se afla la cativa pasi...

Noua masina a medicului Tudose Bogdan e una …veche

Tudose BogdanUn Corvette din 1990 a intrat in colectia...

Categorii populare

spot_imgspot_img