in

Musu de la Imperial Grup isi vinde locuinta cu un milion de euro

E scoasa la vanzare sub titlul ,, vila” – dar in fapt e un adevarat bloc. Locuinta lui Musu Adam ,,pavata” cu gresie lucioasa in stilul anilor ’90 , se intinde pe doua strazi – Sabinelor si George Enescu.

Familia Musu se trage din Stejarul, dar afacerile le are aici la Constanta. Costea si Adam Musu, doi oameni de afaceri care au avut in trecut ceva probleme cu legea, sunt cei care conduc societatea Imperial Grup Srl. Prin 2007, Costea Musu fusese arestat si audiat de Parchetul de pe langa Tribunalul Constanta dupa ce cumparasera de la un bucurestean 60.000 de timbre false pentru marcarea bauturilor alcoolice. Un bloc ridicat pe strada George Enescu ( lipit de vila scoasa la vanzare ) a adus un alt dosar penal pe numele celor doi Musu. Costea a ales sa-si inceapa constructia de pe strada George Enescu, de la numarul 50, fara un certificat de descarcare de sarcini arheologice. Inspectoratul de Stat in Constructii a considerat ca o amenda de 15.000 lei il va trezi la realitate pe Musu.

Nimic, lucrarile au continuat. Inclusiv dupa ce s-a descoperit ca fundatia este mai adanca decat ar trebui si, astfel, pot fi periclitate casele vecine. Saparea de subzidire se poate face, conform legii, numai cu acordul proprietarilor vecini. Insa, Costea Musu nu a crezut de cuviinta sa obtina acordurile celor care locuiesc in vecinatate. De altfel, vecinii au facut o plangere penala impotriva administratorilor firmei Imperial Grup SRL, Costea si Adam Musu. Pana la urma, blocul a fost construit – in ciuda dosarelor penale si a amenzilor aplicate.

Vila scoasa la vanzare acum de Musu are proportiile unui bloc de locuinte. Locuinta familiei se vinde mobilata si utilata complet. Acum, depinde de gusturi. Mobilierul este din stejar masiv si naste ceva intrebari vizavi de bunul gust al clanului Musu.

Costea se mandreste insa cu incalzirea in pardoseala si cu instalatia electrica realizata integral din cupru. Pretul ,,hadurghiei” este pe masura dimensiunii – 1.050.000 Euro.

Firma Sc Imperial Grup Srl infiintata in anul 2002 are ca obiect de activitate productia de ambalaje si materiale plastice. Cea mai fasta perioada a fost in anul cand au construit si cladirea – 2008. La data respectiva, Imperial Srl avea 21 de angajati si o cifra de afaceri de peste sase milioane lei. In acest moment, Musu sta prost de tot cu afacerile. Imperial Srl nu mai are nici un angajat si inregistreaza datorii de 1.274.000 lei. Cu regularitate, apare si in lista de preaviz pentru debransare de la reteaua de apa a RAJA.

M.S

Scris de Marius Stirbu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

P.M.P. – Oameni de administrațíe

Ce lejer a betonat Bucovala ruinele cetatii Tomis