in

Neputinta administratiei locale prezentata in presa din Anglia / Cazinoul este descris ca fiind o cladire înfricoșătoare

Intr-un articol semnat de Ronan J O’Shea si publicat in ziarul The Independent din Marea Britanie, Cazinoul din Constanta pare o cladire bantuita. Pentru a condimenta articolul, s-a apelat la serviciile unui fotograf ceh. Reproducem integral materialul publicat in ziarul The Independent.

,, Fotograful Jakub Kynčl a publicat o serie de fotografii sinistre, dar uimitoare ale unui cazino abandonat în România, care a gazduit odată familia imperială rusă, printre oaspeții săi.

Vorbind la The Independent, fotograful Jakub Kynčl a spus: „Atmosfera a fost infricosatoare pentru a fi sincer.

Sute de porumbei au cuiburi în interior și mai multe pisici mănâncă pasarile moarte.

Aerul era greu și un sunet înfiorător de vânt care vine prin ferestrele sparte te infiora. Dar, chiar și acum, când clădirea este într-o stare dezolantă, vă puteți imagina cât lux trebuie să fi fost inainte.

Am văzut niște poze cu Cazinoul Constanta în urmă cu doi ani, pentru prima dată, a declarat Jakub. Recent, mama mea mi-a arătat o imagine alb-negru a acestei clădiri din 1968 în albumul familiei noastre. Ea a fost acolo în vacanță cu familia ei … acum 50 de ani.

Această clădire mi-a parut atat de incredibila încât am decis să merg în perioada de iarna pentru a sublinia sentimentul de abandon, deoarece nu era aproape nici un om in jur. Am petrecut șase ore în interiorul clădirii și două dimineți am inghetat in jurul ei.

Am avut permisiunea de a intra din partea Primăriei și a trebuit să semnez un acord ca fac asta pe propriul meu risc „. Kynčl este editor de știri de călătorie pe site-ul ceh Novinky.cz. Pozele lui vorbesc de la sine.
Sursa foto – The Independent
M.S.

Scris de Marius Stirbu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Craca de sub picioarele lui Comanescu

 Nimic  nou la CN APMC