in

Nicola Parenti a demolat integral casa pentru care avea autorizatie de desfiintare partiala

Un afacerist Italian a trecut ceva in acte si altceva a facut pe teren. Nicola Parenti a vrut initial sa desfiinteze o cladire veche . Conform autorizatiei in baza careia a primit aprobarea pentru Planul Urbanistic de Detaliu, se desfiinteaza fara afectarea infrastructurii sau lucrari de sapatura.

Propriu-zis se ridica o cladire pe structura de baza existenta pe amplasament. Astfel, patronul de la la P&B Edit Advertising SRL si Casa Pardin SRL, urma sa modernizeze si sa supraetajeze imobilul – P+1E – destinatia fiind de birouri si locuinte. Situat pe strada Ecaterina Varga nr. 50, terenul în suprafaţă de 200 mp, identificat cu nr. cadastral 16516, înscris în Cartea Funciară sub nr. 51497 aşa cum rezultă din Încheierea nr. 6062/2006, este proprietate SC CASA PARDIN SRL conform contractului de vânzare – cumpărare nr. 680/2006 autentificat de notar public Mariana Iosif. Teritoriul face parte din subzona locuinţelor individuale în regim maxim de înălţime P+2E.

In autorizatie emisa de administratia locala scrie clar – ,,Folosirea actuală a terenului – pe teren se află o locuinţă D+P care se menţine”. Parenti nu a tinut insa seama de documente si a trecut la demolare integrala. In loc de structura de baza, la adresa respectiva a aparut o groapa.

M.S

Scris de Marius Stirbu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Curtea de Conturi a avut teren la dispozitie pentru un nou sediu

CENTURĂ DE GUNOAIE ÎN JURUL COMUNEI MIHAIL KOGĂLNICEANU