in ,

Nicolae Halep a demolat cafeneua SH Cafe

După ce Primăria Constanţa a emis pentru, New Concept Imob SRL, un act de urbanism necesar demolării cafenelei SH Cafe de pe strada Mircea cel Bătrân nr. 105, firma, controlată de Nicolae Halep, fratele Simonei Halep, a pus la pamant constructia.

Operatiunea de demolare a durat o zi, constructia fiind o simpla ,,sera” din termopan. Bucataria si barul erau amenajate in incinta cladirii principale.

Chiar daca beneficia de o parcare generoasa, cu masina lasata la cativa metri de masa, cafeneaua nu a mers deloc. Zona Casei de Pensii este una ,,moarta” pentru astfel de afaceri.

Nicolae Halep se pregateste insa de o investitie majora in locatia respectiva. Subiect ce il vom dezvolta ulterior. New Concept Imob SRL isi are sediul social în municipiul Constanţa. Firma a fost fondată în anul 2014, cu un capital social subscris de 200 de lei, integral vărsat, compus din 20 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Nicolae Halep este asociat unic şi administrator al firmei care se ocupă de dezvoltare (promovare) imobiliară.

M.S.

Scris de Marius Stirbu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

După cinci ani / Oamenii încă se întreabă unde este gardul viu din parcul Primăriei

 Atenție, se oprește apa la punctul termic 108 din Constanța!