in

Nicu Terzi cu Rolls-ul la Fast – Food

Starea de urgenta i-a blocat afacerile din domeniul turismului, inclusiv pe cea mai cunoscuta – Terasa Colonadelor. Patiseria nu ii mai lucreaza decat pe baza de comenzi, iar restaurantul are lacatul pe usa. Nicu Terzi se plictiseste , asa ca se plimba cu Rolls Royce-ul – Silver Spur.

A oprit la Fast-Food-ul de la Gara, a mancat o placinta si a stat la barfa cu angajatii. Imbracat la patru ace, Terzi a ras tot timpul si contrar ,,modei” a dat noroc cu interlocutorul sau. Fara frica de gripa, Nicu Terzi nu si-a asortat la costum nici manusi si nici masca de protectie.

Patronul de la Colonadelor si-a cumparat Rolls Royce-ul in toamna anului trecut, renuntand la Mercedes-ul S-Klasse. Motorul V8 Rolls Royce Spur din aluminiu duce un milion de kilometri fara probleme. Cu o capacitate de peste 6.000 cm, motorul are putin peste 200 CP.

Rolls-ul lui Terzi este de la mijlocul anilor 80 – respectiv Mark 2. Preturile incep de la 14.000 euro pana la 40.000 euro, in raport de dotari si de cat de bine este intretinuta masina.

M.S

Scris de Marius Stirbu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Nava Queen Hind va ajunge la fier vechi

Costica Zelca isi face restaurant plutitor