in ,

Nikos a ramas fara trotuarul de jumatate de metru inaltime din fata resedintei

Una din cele mai impozante proprietati din oras, resedinta lui Nikos Sinos, nu mai are trotuarul ce ii nedumerea pe toti cei care treceau prin zona.

Afaceristul a preferat din motive doar de el stiute, sa ridice cu peste jumatate de metru, intreaga portiune ce se afla in fata casei. Apoi a pavat-o cu gresie la culoare cu vila.

Ciudatenia a rezistat pana acum, ghinionul lui fiind lucrarile de amenajare a strazii Eminescu. Muncitorii nu au stat prea mult pe ganduri si au bagat excavatorul direct in trotuarul personalizat a lui Nikos. Si astfel l-a adus cu picioarele pe pamant, efectiv.

Accesul pentru pietoni va fi, de acum, facil, iar cei care isi parcheaza masina in zona , pot deschide si usile pasagerilor, lucru imposibil pana acum. Dar ciudatenia nu se incheie aici. Nikos Sinos avea un alt nume pana la inceputul anilor 2000. Pana atunci, in buletin figura ca si Orcula Dorin. Asa cum apare si intr-un rechizitoriu instrumentat in anul 2013. La aceea data, Orcula (actualul Nikos Sinos) a fost inculpat intr-un dosar de inselaciune. Printr-o firma de imobiliare, Orcula a incercat sa cumpere un teren de 5 hectare situat in intravilanul localitatii 23 August. Tranzactia a fost incheiata insa prin incalcarea flagranta a legii. Acesta, impreuna cu alte cateva persoane, prin actiuni conjugate ce denota dezinhibiție infracțională (sau altfel spus un tupeu halucinant), au procedat la deposedarea partii vatamate B. F. de terenul in suprafata de 5 hectare. Astfel, in fata notarului, prin procura falsa , ce nu corespundea vointei reale a adevaratului proprietar , se incerca sa se procedeze la vanzarea terenului de 5 hectare, contra sumei de 350.000 euro , platiti in doua transe. Actul nu s-a incheiat intrucat dna notar a sesizat indicii de fals la actul de identitate prezentat in sensul ca prima cifra din CNP nu era corecta , astfel ca a refuzat incheierea procurii si a anuntat organele de politie. Fiind instiintata familia B. F. a rezultat ca cei doi soti nici nu aveau carti de identitate ci buletine de tip vechi. Intr-un final, familia B.F a renuntat la acuzatii, procesul de inselaciune fiind apoi stopat.

Orcula- noul Nikos, a inceput apoi sa prospere, vanzand si cumparand, terenuri si imobile, atat in Constanta cat si in Techirghiol sau Cumpana. De multe ori insa, a fost nevoie de emiterea unor somatii de plata pentru neachitarea impozitelor. S-a judecat de multe ori, inclusiv cu SPIT Cta. A pierdut cu brio insa. Revenind la vila de pe Eminescu. Nikos are vecini celebri. Lipit de el, in dreapta, se afla palatul lui Samara, in fata are vila lui Bosanceanu, iar la stanga e vila lui Nicusor Constantinescu.

M.S.

Scris de Marius Stirbu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

5

Școala Altfel, la RAJA Constanța! Elevii învață despre calitatea apei potabile și descoperă procesul de epurare

Comunicat de presă PMP / Un președinte degeaba