24.3 C
Constanța
marți, iunie 25, 2024

Nikos incearca sa vanda cladirea de pe Tomis cu un milion de euro

Un personaj cel putin controversat – Nikos Sinos, vinde o proprietate cu un milion de euro. Cladirea este situata pe bulevardul Tomis, la doi pasi de Posta Mare. Imobilul are 4 etaje, o suprafata utila de 650 m² si o suprafata construita de 850 m².

Renovata in 2010, cladirea a avut pana de curand la parter , un restaurant Take Away – inregistrat pe SC New Gourmet SRL.

Firma ii apartine tot lui Nikos si are sediul social intr-o vila situata pe strada Gheorghe Marinescu din Viile Noi. New Gourmet a fost inregistrata in data de 2 August 2016 si are ca obiect activitate – Restaurante. Anul trecut a avut o cifra de afaceri de 2.241.813 lei si un profit net de 194.966 lei. Restaurantul Take Away a mers destul de bine pana in luna martie. Apoi a fost inchis si intreaga cladire scoasa la vanzare. Initial pentru 1.100.000 euro, apoi a mai scazut din pret.

Un alt sediu folosit de Nikos pentru afacerile sale este situat in blocul de Mircea vizavi de plaja Modern.

Afaceristul cu nume de grec (in fapt – nu il chema asa) are si o vila imensa pe strada Eminescu. Cu fata spre mare, lipita de ,,palatul” lui Samara, cladirea iese in evidenta prin trotuarul supra-dimensionat de jumatate de metru.

Pe toata strada, inclusiv in fata la Samara, trotuarul are inaltimea normala. Nikos a considerat ca trebuie sa fie deasupra tuturor si a ridicat trotuarul cu mult peste normal. Nikos Sinos avea un alt nume pana la inceputul anilor 2000. Pana atunci, in buletin figura ca si Orcula Dorin. Asa cum apare si intr-un rechizitoriu instrumentat in anul 2013. La aceea data, Orcula (actualul Nikos Sinos) a fost inculpat intr-un dosar de inselaciune. Printr-o firma de imobiliare, Orcula a incercat sa cumpere un teren de 5 hectare situat in intravilanul localitatii 23 August. Tranzactia a fost incheiata insa prin incalcarea flagranta a legii. Acesta, impreuna cu alte cateva persoane, prin actiuni conjugate ce denota dezinhibiție infracțională (sau altfel spus un tupeu halucinant), au procedat la deposedarea partii vatamate B. F. de terenul in suprafata de 5 hectare. Astfel, in fata notarului, prin procura falsa , ce nu corespundea vointei reale a adevaratului proprietar , se incerca sa se procedeze la vanzarea terenului de 5 hectare, contra sumei de 350.000 euro , platiti in doua transe. Actul nu s-a incheiat intrucat dna notar a sesizat indicii de fals la actul de identitate prezentat in sensul ca prima cifra din CNP nu era corecta , astfel ca a refuzat incheierea procurii si a anuntat organele de politie. Fiind instiintata familia B. F. a rezultat ca cei doi soti nici nu aveau carti de identitate ci buletine de tip vechi. Intr-un final, familia B.F a renuntat la acuzatii, procesul de inselaciune fiind apoi stopat. Orcula- noul Nikos, a inceput apoi sa prospere, vanzand si cumparand, terenuri si imobile, atat in Constanta cat si in Techirghiol sau Cumpana. De multe ori insa, a fost nevoie de emiterea unor somatii de plata pentru neachitarea impozitelor. S-a judecat de multe ori, inclusiv cu SPIT Cta. A pierdut cu brio insa.

M.S

 

Cele mai citite

Informare Publică: Lipsă apă în localitatea Cumpăna!

Astăzi – 25 iunie 2024, s-a înregistrat o avarie la...

Terasa Madam Margot a ajuns ,,pensiune “ pentru oamenii strazii

Locatia era odinioara, un popas obligatoriu pentru o cafea...

Dupa aproape zece ani de la depunerea actelor pentru reabilitare… Vila notarului Soare intra in renovare

Demarata in forta (2014),  lucrarea a fost abandonata la...

Caracotea de la Zorile dă ordine precise

Stere Caracotea e un tip meticulos si tipicar. Angajatii (si...

Domeniul afaceristului Secarea

Sa ai o vila impozanta pe masura averii, deja...
spot_img

Pe aceeasi tema

Topicuri

Domeniul afaceristului Secarea

Sa ai o vila impozanta pe masura averii, deja...

Colectia de milioane! Masinile lui Odagiu, „bat” spre 2.500.000 Euro

Greu de crezut, dar colectia apartine unui afacerist local....

Bucovala & compania

Singur la masa, e usor abatut si cam trist. Cand...

Parca ar fi in ,,Clanul Sicilienilor”

Cand se intalnesc (chiar daca s-au vazut si cu...

Odagiu e prezent mereu la blocul de pe Primaverii

Isi parcheaza Bentley-ul peste drum, direct pe trotuar. In documentele...

Odagiu isi vinde Bentley-ul Bentayaga

Cand il vezi la volanul SUV–ului de lux ai...

Cum arata un teren aflat in proprietatea Primariei

In proprietatea privata a Primariei regasim aproape 4.000 de...

Categorii populare

spot_imgspot_img