in

Palatul fermierului Gigica

Una din zonele bune din Constanta, cautate de investitorii imobiliari, este portiunea situata langa Stadion – Primaverii. Aici locuiesc afaceristii cu ștaif de la mal de mare. Printre vile mai mult sau mai putin obisnuite, gasim si un adevarat palat. Resedinta de Constanta a tulceanului Gigica Apostol.

Doua cladiri diferite, legate insa intre ele – constituie locuinta fermierului Gigica. Strada e plina de vile, dar resedinta afaceristului tulcean iese in evidenta. Autoturismele familiei sunt parcate pe strada, iar in interior, o masinuta de copii, este evident una din gama de lux – Bentley. Evident, trebuie invatat deja cu viata scumpa in care se va lăfăi mai tarziu.

Gigica Apostol este vestit printre fermierii din Dobrogea. Detine societatea Tolil. Firma a fost infiintata in anul 1998, de Gigica , care a preluat in gestiune o parte din fostul complex de porci de la Baia. Astazi este cea mai mare ferma de profil cu capital romanesc din tara. Pe langa sutele de mii de porci si oi (90% se exporta), Tolil detine si 2000 ha teren agricol, precum si o fabrica de nutreturi combinate. Acum cativa ani, la nunta fiicei sale, Gigica Apostol a facut deliciul presei dupa anuntul promovat pe retelele de socializare – “Socrii urează tinerilor căsătoriţi Casă de Piatră! Cadoul de nuntă pentru miri: teren pe strada…. , plus 165 ha teren agricol si 500.000 RON în cont bancar”. Terenul intravilan primit cadou de fata lui Gigica Apostol, este evident unul ultracentral. Intr-un material viitor vom prezenta locatia si ce se construieste.

M.S.

Scris de Marius Stirbu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

INVITAŢIE

Craciun de la Cimitirul Municipal are doua Jeep-uri identice