in ,

Palatul lui Cârstocea

Vila ocupa o bucata zdravana din taluzul marii. In fapt, e construita exact pe marginea vaii care da in plaja.

Peisajul face cat jumatate din pretul cladirii. Si conform documentelor, nimeni nu are teren in proprietate – situat in fata lui Carstocea. A avut grija de asta de cand a cumparat el insusi pamantul respectiv.

Cladirea este trecuta ca si locuinta de serviciu pe Rig Service SA. Lui Carstocea i se pot reprosa multe, mai putin ca nu este patriot.

Tricolorul flutura la poarta vilei. Masinile de lux sunt parcate de-a lungul strazii – sunt prea multe pentru a incapea in garajul dublu al imobilului. Cat de bine ii merge in ultima perioada – regelui petrolului ? Ultima masina achizitionata in urma cu o luna, spune tot.

Un Mercedes-Maybach GLS600 4Matic de aproape 400.000 euro. Fata de celelalte masini, Maybach-ul are un statut privilegiat- sta la adapost in garaj. Rig Services a fost înființată în 2001 şi îi are ca asociaţi pe Florin Cârstocea , cu 85% din acțiuni și Ionel Antonaru (director), cu 15%. Rig a preluat de la Petromar, fosta divizie a Petrom SA, mentenanța pentru cele șase platforme de extracţie şi foraj aflate în largul mării. Pe lângă partea de mentenanță, Rig Services a mai preluat, radio-comunicațiile şi activitatea de catering pentru echipajele de pe platforme. De asemene, compania a mai preluat de la OMV Petrom atelierele, magaziile și sediul din Dana 34 a Portului Constanța.

Grup Petrol Marin SA a luat ființă în anul 1995, având sediul în municipiul Constanta, incinta Port – Dana 34, jud. Constanța. Capitalul social este de 2.254.010,4 lei. Asociați în firmă sunt Ionel Antonaru, cu o cotă de participare la beneficii și pierderi de 15,121%, și Florin Cârstocea, cu o cotă de participare de 83,805%, dar și alți acționari PF, în număr de 7, care însumează o cotă de participare de 1,074%. Intr-un alt articol, vom prezenta vila directorului Ionel Antonaru – situata nu departe de palatul lui Carstocea.

M.S.

Scris de Marius Stirbu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Atenție, se oprește apa pe mai multe străzi din municipiul Constanța!

Atenție, se oprește apa în zona Cireșica din cartierul Tomis Nord!