in ,

Pandele verifica in weekend cum merge treaba la blocul de pe Mangaliei

Patronul de la Doraly nu poate sta acasa nici macar in weekend. Trage de muncitori la greu, grabit sa isi vada odata blocul terminat.

Nu stim exact ce muncitori si de unde i-a adus, dar nu au treaba cu cele sfinte, nici ei, nici Pandele. In ziua de Craciun a anului trecut – munceau cu ravna la fundatia blocului, iar de Revelion , 1 ianuarie, sau ziua de Paste – lucratorii si-au vazut de treaba netulburati. Poate i-o plati regeste ?

Terenul situat pe strada Mangaliei nr 9 și 11 are o suprafața de 1098,00 mp. Initial au fost trei corpuri de cladiri in care isi desfasurau activitatea angajatii CFR. Pandele a reusit sa cumpere atat pamantul cat si imobilul CFR, l-a pasuit ceva vreme la chirie pe Oita de la societatea Save&Self Security, iar apoi a decis sa construiasca.

Blocul de cinci etaje va gazdui apartamente de lux. Investitia a fost realizata pe SC Cupa International SRL, societate fondată de patronul complexului Dorally Mall, Daniel Pandele.

M.S.

Scris de Marius Stirbu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Informare publică: Informații despre stadiul lucrărilor din municipiul Constanța desfășurate în intervalul 11 – 13 octombrie 2022

Atenție! Se întrerupe apa timp de 14 ore în mai multe zone din municipiul Constanța și în 4 localități din județ