in

Patronul de la Alteea SA isi deschide cafenea

Patronul de la SC Alteea SA vrea sa tatoneze piata cafenelelor. Viorel Caplescu a decis sa investeasca in zona alimentatie publica, deschizand un bar, unde altundeva decat in zona Peninsulara. Pentru asta, a luat-o de la zero, construind (dupa planul initial) o cladire ce nu mai exista de vreo 20 ani. Pana de curand, in randul caselor de pe bulevardul Tomis, la nr 13, erau o groapa.

La numarul respectiv a existat un bloc interbelic cu doua etaje. Dupa revolutie, cladirea a fost abandonata si nu a durat mult timp pana cand a ajuns sa se prabuseasca. Terenul cu pricina a ajuns la Viorel Caplescu, iar acesta a decis sa reconstruiasca cladirea dupa planurile originale.

La parter va fi deschisa o cafenea, iar pentru etajele 1 si 2, posibil locuri de cazare. Daca Alteea SA va pare cunoscuta, va spunem noi de unde. Dupa ce au prins prin 2016 un contract de 6,4 milioane de euro pentru retehnologizarea remorcherului Hercules, au reusit sa ii dea foc, la propriu. Firma a neglijat normele de protecția muncii în momentul când efectua lucrările de reparații, fapt care a dus la aprinderea camerei motoarelor. Alteea are ca domeniu de activitate fabricarea elementelor de ridicat şi manipulat. Firma are sediul social în portul Constanţa. Capitalul social subscris este de 120.000 de lei – compus din 200 de acţiuni. Valoarea unei acţiuni este de 600 de lei. Acţionari persoane fizice sunt: Dogaru Cristina, cu 6% din capitalul social, Căplescu Adrian, cu 45% din capitalul social, Constantinovici Ileana Camelia, cu 4% din capitalul social, Caplescu Viorel, cu 45% din capitalul social. Administratorul societăţii este Viorel Caplescu.

M.S

Scris de Marius Stirbu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Cat de bine ii merge fostului viceprimar Babu

Raport Primăria Castelu 04.03.2021