in

Patronul de la Hercules Home a venit la audieri inarmat cu un cutit / Vitcu Iulian construise ilegal un beach bar pe plaja

 

Firma Hercules Home are un an vechime si zero angajati. Asa dorea Vitcu Iulian sa faca profit pe plaja Trei Papuci. Cu un tupeu fantastic, patronul Vitcu se apucase in toamna anului trecut, sa ridice un beach bar la 40 metri de taluzul marii. Politia Locala a emis la aceea data o plangere penala impotriva persoanei juridice Hercules Home Srl. Degeaba. Vitcu a ridicat apoi si doua foisoare si o magazie. Apoi a imprejmuit zona de parca ar fi fost terenul sau. La inceputul acestui an, la fata locului a aparut si un container pe post de grup sanitar, o fosa septica- racordata la reteaua de apa si canalizare, iar santierul devenea din ce in ce mai mare in fiecare zi. La baza tupeului statea in fapt un contract de asociere cu SC Mega Telecom Solution Srl, contract ce prevedea – inchirierea de sezlonguri ! Autoritatile au intervenit si in final constructia a inceput sa fie demontata. De abia acum vine insa senzationalul. Chemat pentru audieri la Parchet, inculpatul Vitcu Iulian a venit inarmat cu un cutit de 23 centimetri imprimat cu sigla ,,lupul dacic”.

Aceeasi sigla care se regasea si la reclama terasei demolate. Initial, Vitcu a sustinut ca poarta cutitul ca ,,traditie dacica”, apoi si-a schimbat declaratia si a spus ca a gasit arma pe plaja. Realizand probabil prostia debitata, patronul cutitar a invocat dreptul la tacere. Imediat a fost retinut si depus in arestul IPJ. Vita Iulian avea ceva antecedente penale, iar noua infractiune i-a adus un control judiciar pe o perioada de 60 zile. Pana pe 14.07.2020. Astfel, Vitcu trebuie sa se prezinte ori de cate ori i se solicita acest lucru, nu are voie sa paraseasca teritoriul Romaniei, nu are voie sa poarte arme, nu are voie sa efectueze acte de comert si nu are voie sa se apropie la mai putin de 500 metri de sectorul de plaja in discutie.

Scris de Marius Stirbu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Procurorul sportiv

Povesti din secolul trecut / Inginerul care primea pensie de la BNR pentru a – nu desena bani