in

Petalele Florilor / Expoziție de pictură

Astăzi, 12 mai 2021 debutează expoziția de pictură „Petalele Florilor” semnată de artistul tulcean Aurica Lungu, profesor de desen la Liceul „Anghel Saligny”, Liceul „Ion Mincu” și Școala nr. 12 din Tulcea. Lucrările de pictură create de Aurica Lungu pot fi vizionate pe simezele virtuale ale Galeriei de Artă „Virgil Coman” https://www.facebook.com/Galeria-de-Arta-Virgil-Coman-1889146844434561/.


Laura Stroe, președinte Asociația Wild Art spune că „Aurica Lungu își exprimă realitatea în imagini artistice în ulei, cu texturi estetice de o mare sensibilitate asemenea unui poem pe panză. Mă bucură colaborarea cu artiștii tulceni indiferent de scenariile sociale locale sau globale și cu siguranță Galeria de Artă „Virgil Coman” va oferi întotdeauna artiștilor de pretutindeni oportunități de exprimare și vizibilitate.”
Grafica pentru „Petalele Florilor” este realizată de artistul vizual Zoița Nicoleta Panciu, colaborator și curator al Galeriei de Artă „Virgil Coman”.

Expoziția „Petalele Florilor” este promovată de Experiențe Dobrogene, 101știri.ro, Culturaconstanta.ro și Constanțaculturală.ro.

 

Scris de Marius Stirbu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Informare publică: Lipsă apă pe mai multe străzi din mun. Constanța!

Constanța Altfel?