in ,

Popescu de la Aries a ridicat un complex rezidential in zona Peninsulara

Complexul rezidential poarta numele strazii – Rosetti Resort. ,,Sufocat” intre Sinagoga si fostul Club Portul, imobilul ,,sufera” de lipsa unei vederi pe masura.

Initial, Popescu Adrian a demarat proiectul ca si o renovare pentru vechea vila cu arhitectura mediteraneana. Dar a sfarsit cu un adevarat bloc ridicat in spatele cladirii interbelice.

Zilnic, patronul de la Aries isi parcheaza Audi-ul A8 in fata cladirii si verifica starea lucrarilor. Cladirea este finalizata in proportie de 90% si va gazdui apartamente de lux.

Societatea Aries Logistics SRL a luat fiinţă în anul 2007 şi are sediul social în municipiul Constanţa. Compania este controlată de Astramar Shipping And Consulting SRL, cu 5% din capitalul social şi Popescu Adrian, cu 95% din capital. Astramar Shipping And Consulting SRL a luat fiinţă în 2003. Asociaţi sunt Popescu Aristotel, cu 90,91% din capitalul social şi Popescu Aurelia, cu 9,09% . Pe Adrian Popescu il putem regasi si in Aries Interlink, SC Clipper Shipping Agency SRL, Transterra Logistics SRL, SC Benemar Maritime Shipping, SC Aries Logistics şi Triton Marine Oil.

M.S.

Scris de Marius Stirbu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Atenție, se oprește apa în zona Palas din municipiul Constanța!

Unde isi are sediul Corona lui Verioti