in ,

Primar la Constanta – locuinta la Eforie / Cum arata noua vila a lui Vergil Chitac

Sta din ce in ce mai bine la proprietati. Sa ne aducem aminte ca a pornit de la un apartament ,,comunist” situat la Groapa, langa Statia de Salvare.

Nu mai trecem in revista toate imobilele care au trecut prin mana lui Chitac, au fost prea multe. Ne rezumam la ultima achizitie. In fapt, la noua constructie.

Dar sa nu uitam. Primarul Constantei mai are o casa la Eforie Nord. Vilă ce apare in declaratia de avere. Oficial, Chitac avea trecute si doua terenuri in statiune. Pe unul din ele, cel de 508 mp, a aparut a doua resedinta. La cateva strazi distanta de cealalta vila. Pentru ce i-o trebui doua case in Eforie, doar el stie.

In spatele imobilului exista o parcare publica, iar in lateral, un teren liber de constructii.

Faptul ce dovedeste ca Vergil Chitac locuieste aici, sunt cateii pe care ii are in curte. Iubitor de animale, pana si la poza de profil, are pe unul din patrupede. Masina de serviciu, sta parcata in fata imobilului. Vorbind de strazi, primarul se simte la fel ca si in Constanta pe care, inca, o pastoreste. Si drumul principal si cele laturalnice, toate peticite si pline de gropi.

M.S.

Scris de Marius Stirbu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Asfaltarea lui Chițac / Porțiunile cu probleme au revenit

Cele doua Eforii sub imperiul Mihai – Serban / Tupeu cu bani europeni! Se asteapta interventia DNA pentru stoparea ilegalitatilor