in

Primarii se schimba / Stelica Bucovala ramane

E pe val. Si daca ii mergea excelent pe vremea lui Mazare, afacerile ii duduie si in califatul Ovanesian. Este singurul afacerist din zona comertului alimentar, care nu a avut de suferit dupa schimbarea de la primarie. Motiv de campanie electorala anul trecut, Bucovala fiind atacat de catre Felicia Ovanesian pentru proiectul imobiliar din parcul situat in fata Tribunalului, acum, totul s-a dat uitarii.

Blocul lui Bucovala creste vazand cu ochii, iar afaceristul isi mentine legaturile prin dese vizite. Stelian Bucovala isi parcheaza dezinvolt Mercedesul S-Klasse in fata Primariei – ca si unul de-al casei.

Toate ii merg ca pe roate. In timp ce Riciu de la Café Brasil si-a demolat terasa – la doi metri distanta, Beta lui Bucovala sarbatoreste cu mesele pline, succesul terasei proprii.

Stelian Bucovală este membru PNL și unul dintre cei mai importanți sponsori ai partidului. Bueno SRL este principala firma a afaceristului. Înfiintata în anul 2002, Bueno SRL are sediul în municipiul Constanţa. Asociaţi persoane fizice sunt Stelian Bucovală, născut pe 20.11.1968, în Brăila, şi Enache Bucovală, născut pe 17.04.1979, în Brăila, fiecare cu 50% din capitalul social.

M.S

Scris de Marius Stirbu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Informare publică: Lipsă apă pe mai multe străzi din municipiul Constanța!

RAJA a prelungit Comandamentul pentru Situații de Urgență